Multuemsc Ancah -- voi calatori cu trenul in timpul zilei ajungand pe la aproape de miezul noptii, deci nu vor fi vagoane de dormit. Pe de alta parte tocmai am vazut pe mersul trenurilor ca cel mai convenabil tren din punct de vedere al timpului este un Intercity. Ceea ce e bine din punct de vedere al confortului. Drumul de la Bucuresti la Suceava nu dureaza "decat" 6 ore si ceva aproape 7, in nici un caz cat cel de la Timisoara la Iasi care e ridicol de lung. 17 ore??? :D Adevarul este ca, asa cum spui, peisajele fac drumul mult mai scurt. Acum doi ani am mers cu trenul de la Cluj la Suceava, tot in jur de 20 decembrie, si nu cred ca am vazut peisaje de iarna mai frumoase decat la pasul prin care se trece din Ardeal in Bucovina. Desi eram franta de oboseala dupa un drum lung cu avionul, nu mi-am putut dezlipi ochii de geam. :)
Plus ca deocamndata sunt tanara si inca studenta, deci clasa intai, vagon de dormit mi se pare in continuare un lucru pe care nu ar trebui sa cheltuiesc bani. In mod normal nu as lua nici intercity-ul, desi acum vad ca diferenta de pret intre rapid si intercity e de mai putin de 2 euro, iar la intercity ai si priza pentru laptop :D, iar clasa 1 nu iau decat in cazuri extreme, gen nu mai sunt locuri la clasa a II-a.