Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 15.12.2009, 21:12:38
eclat_de_lune eclat_de_lune is offline
Senior Member

Data înregistrării: 12.07.2008
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Eu sunt in Bucuresti si ma bucur ca ninge. Costurile pe care le platim pentru deszapezire sunt mai mici decat cele pe care le-am plati daca nu ar ninge deloc. Sa ne gandim pe termen lung.(poluare, iar pe viitorul apropiat: seceta, lanurile de grau si alte cereale au nevoie de zapada).
Pe de alta parte, nu inteleg isteria de la tv cu zapada. A nins...ei si?
Voi pleca si eu cu trenul zilele acestea spre casa. Si voi lua in directia Suceava un rapid, clasa a II-a (si la rapid exista prize la unele vagoane, nu doar la intercity). Si stiu ca nu imi va fi rece pentru ca de doi ani de cand fac traseul acesta nu mi-a fost decat putin racoare, vara. Se fac progrese cu trenurile in Romania.
Vechi 15.12.2009, 22:00:14
Noesisaa's Avatar
Noesisaa Noesisaa is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.10.2008
Locație: Christendom
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de eclat_de_lune Vezi mesajul
Voi pleca si eu cu trenul zilele acestea spre casa. Si voi lua in directia Suceava un rapid, clasa a II-a (si la rapid exista prize la unele vagoane, nu doar la intercity). Si stiu ca nu imi va fi rece pentru ca de doi ani de cand fac traseul acesta nu mi-a fost decat putin racoare, vara. Se fac progrese cu trenurile in Romania.

Da, da, stiu, se mai schimba.
Totusi, anul trecut veneam de la Cluj tot asa iarna pe vreme foarte rece de -20 de grade si de la Vatra Dornei a trebuit sa mergem cu geamul deschis in compartiment fiindca nu se mai putea de caldura. Peste vreo doua saptamani inapoi spre la Cluj am crezut ca mor de frig, mai eram si racita bine, pana i s-a facut mila unui controlor care m-a informat ca de fapt este si un vagon incalzit...da, trenuri din Romania. Nu este o regula, de obicei calatoresc bine, si au schimbat multe in comparatie cu 5-6 ani in urma, dar exceptiile sunt dureroase.
Reply With Quote
Vechi 15.12.2009, 22:06:30
elizabeta elizabeta is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.11.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de eclat_de_lune Vezi mesajul
Eu sunt in Bucuresti si ma bucur ca ninge. Costurile pe care le platim pentru deszapezire sunt mai mici decat cele pe care le-am plati daca nu ar ninge deloc. Sa ne gandim pe termen lung.(poluare, iar pe viitorul apropiat: seceta, lanurile de grau si alte cereale au nevoie de zapada).
Da, ai dreptate ca este nevoie de zapada pentru agricultura, dar mai e ceva - sotul meu a facut 3 ore pana acasa de la poarta fabricii! Cam mult...
Reply With Quote
Vechi 15.12.2009, 22:47:02
Ioan-Victor
Guest

Implicit

La Iași e frumos...e frig,dar ninge armonios si deja e zapada de vreo 30 cm...mai sunt si brazii impodobiti si fel de fel de instalatii si atmosfera e chiar placuta...maine ma dau cu sania de pe deal
Reply With Quote
Vechi 15.12.2009, 22:50:18
elizabeta elizabeta is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.11.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Ioan-Victor Vezi mesajul
La Iași e frumos...e frig,dar ninge armonios si deja e zapada de vreo 30 cm...mai sunt si brazii impodobiti si fel de fel de instalatii si atmosfera e chiar placuta...maine ma dau cu sania de pe deal
Ce frumos! Foarte bine, tinere, da-te, doar ai grija sa nu-ti rupi ceva, altfel ce vacanta o sa ai?
Mai ales ca ai promis ca o sa te spovedesti, vezi ca n-am uitat!...
Iata, o deszapezitoare tocmai a trecut pe sub geam, vad reflexiile luminilor de avertizare...moment...mda...n-a rezolvat mare lucru...
Reply With Quote
Vechi 15.12.2009, 23:03:16
Ioan-Victor
Guest

Implicit

o sa am 3 saptamani de vacanta...si bineinteles ca o sa ma spovedesc...chiar saptamana asta o sa fac lucru asta...
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare