![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
eu unul mam saturat sa aud aceiasi vorba:avem politicienii pe care ii meritam!eu unul nu ma simt pintre aceia pe care ii merita pe acesti politicieni.chiar imi pasa ce va fii cu tara asta.si sunt multi asa.nu putem sa spunem toti ca asa ne meritam soarta.Dumnezeu nu nea facut sa fim amortiti.
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
problema este ca multi sunt imbacsiti de mass-media.si asta este o realitate care nu poate fi ignorata.alegerile siunt castigate de cine este mai tupeist si are gura mai mare.deja in discutiile politici de mult timp Dumnezeu a fost dat la o parte.singurul care lam vazut mai apropiat de cele sfinte a fost geoana.nu stiu daca ma insel,dar a fost o senzatie placuta ca un politician isi punea speranta si in Dumnezeu.sper numai sa nu fi fost campanie electorala.
|
|
|
||||
|
||||
|
domnu Geoana l-a citat pe parintele Galeriu dar cu cateva minute inainte a jurat stramb pe Biblie.. nu vreau sa judec autenticitatea credintei unui om, aceasta o vede Dumnezeu. dar sa nu ne lasam, totusi, pacaliti asa.. pe fata.. :) Doamne ajuta!
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Pacaliti pe fata de cine, de toti, nu...sau tu il vezi pe Basescu om cinstit te pomenesti??
|
||||
|
||||
|
:)) m-am referit doar la gesturile de credinta ale domnului Geoana, nu la intreaga lui activitate politica (sau a domnului Basescu). Totusi, discutiile politice mi se par foarte vulgare, nu vad ce cauta pe un forum ortodox. Am ajuns sa ne certam intre noi pentru un vot. Fereasca Dumnezeu!
|
|
|
|||
|
|||
|
In tara in care Videanu e ministru economiei...
Daca te uiti pe CV-ul lui gasesti ca are urmatoarea pregatire: A absolvit scoala generala din Videle, liceul de matematica-fizica din Magurele si, in 1987, Facultatea de Transporturi din cadrul Politehnicii Bucuresti, sectia Autovehicule Rutiere (AR). In liceu si, apoi, in facultate, a jucat volei (divizia B) si apoi fotbal de performanta pentru Petrolul Videle (divizia C), alaturi de unul dintre cei doi frati, Marian Videanu. Macar luau pe unul din divizia A. |
|
|