Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Nunta
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 20.12.2009, 02:24:10
asmosis asmosis is offline
Junior Member

Data înregistrării: 26.01.2009
Locație: Romania
Implicit

Daniela87, cu tot respectul, desi nu raspund la asemenea "thread-uri" voi face o exceptie. Asemenea probleme nu se rezolva pe forumuri, e foarte usor sa te plangi si foarte greu sa gasesti o rezolvare. TU si NIMENI ALTCINEVA, tu esti cel mai bun arbitru al tau. Am raspuns la mesaj pentru ca am vazut ce a scris zaharia_2009. Am o intrebare, tu in afara de citatele din biblie stii sa te raportezi si la altceva? Tare as vrea sa vad cum poti purta o conversatie si fara citatele alea. Sa nu mai zic de duhovnici sau cum le spuneti voi. Ce frumos motivezi zaharia_2009, arunci acolo in vant, pai Dumnezeu a vrut...pentru pacatele tale...foarte stas sintagmele. Oricat de greu iti e Daniela, toate raspunsurile se afla in sufletul tau. Tine minte, nu avea incredere decat in tine. Mult succes!
Reply With Quote
Vechi 20.12.2009, 10:15:34
speranta1970's Avatar
speranta1970 speranta1970 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 12.04.2009
Locație: brisbane, australia
Religia: Ortodox
Implicit Draga Daniela87

Am citit thread-ul postat de tine si sincer imi pare nespus de rau pentru suferinta ta. Faptul ca vezi greselile tale si te intorci cu fata la Dumnezeu sa te ierte si sa te ajute este un pas bun pe calea cea dreapta. Noi toti gresim intr-ul fel sau altul dar Tatal nostru se bucura pentru noi si are mila de noi cand ne indreptam spre el cu cainta si rugam pe el sa ne ajute, dar cum ai spus si tu Daniela , sa faca Domnul cum crede el de cuvinta.

Eu sper ca Dumnezeu va avea mila de tine si te va ajuta sa treci peste durerea care te apasa acum.Ma rog pentru tine si pentru micutul tau, ca Domnul sa-ti duca liniste si pace si sa te ajute cum gaseste el de cuvinta.Doamne ajuta!!!!

Sa nu disperi, sa iti pui toata credinta in Domnul si sa accepti tot ce-ti va da El, ca El stie mai bine ce ne trebuie si ce e bine pentru noi.Pace si fericire tie si la micutul tau . Sarbatori fericite!!!!
Vechi 20.12.2009, 11:00:34
Snyk13
Guest

Implicit Buna

Eu sunt intr-un fel in situatia sotului tau...dar acum trebuie sa dai tu tot din tine pentru a salva ce se poate salva;lasa ghicitorile cauta-l si roaga-te la Maica DOMNULUI...Fa acum tot ce trebuia sa faci inainte si cred ca lucrurile se pot schimba.DOAMNE AJUTA_TI!!!
Reply With Quote
Vechi 20.12.2009, 12:26:53
Daniela87 Daniela87 is offline
Member

Data înregistrării: 05.11.2009
Implicit

Va multumesc tuturor pentru incurajari si pentru critici de-o potriva. Imi pare bine ca am nimerit pe acest forum, e greu sa intalnesti aici persoane care sa iti vorbeasca de Dumnezeu si de rugaciune. Da, am incredere ca El o sa faca ce-i mai bine pentru toti trei, chiar daca nu o sa fie ce vreau eu. Sper ca o sa se intample cevasa fim toti impacati si mai ales mititelul meu care intreaba non-stop de tati al lui sa fie fericit.
Reply With Quote
Vechi 20.12.2009, 14:59:15
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Pai cred ca ar trebui sa incepi prin a-i spune lui toate astea si vezi ce zice..
Reply With Quote
Vechi 21.12.2009, 21:22:56
Hartford's Avatar
Hartford Hartford is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.11.2005
Locație: USA
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Pai cred ca ar trebui sa incepi prin a-i spune lui toate astea si vezi ce zice..
Subscriu

Poi da daca te simti vinovata si crezi ca ruptura dintre voi a fost cauzata de tine dute si cere-ti iertare si nu il lasa sa se arunce in bratele altei femei ce ai vrea sa faca si el saracu.......dute si repara ce ai stricat cu voia si cu nestiuta.
Eu te inteleg ai fost tinara si acum ai mai crescut, apoi mergeti amandoi si va spovediti. Succes si sarbatori cu pace.
Ca sa-l vezi pe Dumnezeu!
Reply With Quote
Vechi 21.12.2009, 21:51:33
Daniela87 Daniela87 is offline
Member

Data înregistrării: 05.11.2009
Implicit

De spus i-am spus... Si asta ma nelinisteste cel mai mult ca nu stie prea bine ce vrea. Zice ca a luat o hotarare pe care nu o poate schimba, ca nu mai poate sa mai fie cu noi... I-am cerut apoi sa imi spuna clar ca nu vrea sa mai fim niciodata impreuna ca sa pot sa inchid capitolul asta si sa imi vad de viata fara regretul ca poate ar mai fi existat vreo ultima sansa si nu am luat-o in considerare dar mi-a spus ca nici asta nu imi poate spune pt ca ii e teama ca mai tarziu o sa regrete. Simt ca ar vrea sa ne vada doar din cand in cand, sa stie ca suntem aici indiferent ce decide el si intre timp el sa se bucure de libertate si sa nu il intrebe nimeni nimic. Nici nu stiu ce fac, sa continui asa cu toata nehotararea asta nu mai rezist.Am decis sa las lucrurile sa decurga cum o fi, sa il las pe Doamne-Doamne sa faca ce stie El ca e mai bine... Trecutul nu am cum sa il schimb, pot doar sa regret si sa ma shimb de acum incolo. Iar daca lui ii place mai mult viata pe care o are acum...asa sa fie.
Reply With Quote
Vechi 21.12.2009, 21:52:56
gabriela8 gabriela8 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 31.10.2009
Locație: Romania
Send a message via Skype™ to gabriela8
Implicit Subscriu

Spune-i tot ce simti, spune-i tot ce doresti si recunoscandu-va greselile faceti un pas inainte! Trebuie sa comunicati! In fata lui Dumnezeu nu sunteti despartiti si CRED ca Dumnezeu va va reintregi familia... dar rugaciunea uneste-o cu o comunicare sincera cu sotul tau!
DOAMNE AJUTA!

Chiar daca i-ai spus mai spune-i! Nu cred ca mai ai ceva de pierdut dar eu zic sa lupti pentru familia ta!

Last edited by gabriela8; 21.12.2009 at 21:55:50.
Reply With Quote
Vechi 20.12.2009, 18:35:26
florinbrasov0 florinbrasov0 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2008
Implicit Re

Citat:
În prealabil postat de asmosis Vezi mesajul
Daniela87, cu tot respectul, desi nu raspund la asemenea "thread-uri" voi face o exceptie. Asemenea probleme nu se rezolva pe forumuri, e foarte usor sa te plangi si foarte greu sa gasesti o rezolvare. TU si NIMENI ALTCINEVA, tu esti cel mai bun arbitru al tau. Am raspuns la mesaj pentru ca am vazut ce a scris zaharia_2009. Am o intrebare, tu in afara de citatele din biblie stii sa te raportezi si la altceva? Tare as vrea sa vad cum poti purta o conversatie si fara citatele alea. Sa nu mai zic de duhovnici sau cum le spuneti voi. Ce frumos motivezi zaharia_2009, arunci acolo in vant, pai Dumnezeu a vrut...pentru pacatele tale...foarte stas sintagmele. Oricat de greu iti e Daniela, toate raspunsurile se afla in sufletul tau. Tine minte, nu avea incredere decat in tine. Mult succes!
As zice sa ai incredere in Dumnezeu, in primul rand. Daca nu poti merge la Sfanta Liturghie in fiecare Duminica o poti asculta ori la radio live, chiar si pe net, din cate stiu. Ori o descarci si asculti din calculator. O spovedanie deasa, pe cat potisibil la 4 saptamani, e binevenita.
Dumnezeu sa va ajute!
Vechi 20.12.2009, 18:39:11
lareine's Avatar
lareine lareine is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.12.2009
Locație: Altundeva
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru lareine
Implicit

Asmosis, o tot dam in sus si-n jos cu raspunsul ca "raspunsul e in sufletul tau". Sufletul acela la care te referi tu e foarte narcisic si raporteaza totul la sine, facand in mare parte abstractie de persoana celuilalt. Pe care si-l poate doar imagina, reconstitui din bucati, insa esenta ii este inaccesibila.
Daca tie ti se intampla ceva, nu o sa fie nici un raspuns in sufletul tau, nu o sa poti clinti muntii sau schimba situatia, fara a apela la o instanta externa, obiectiva, care iti cunoaste atat mecanismele tale intime cat si pe ale celorlalti implicati in situatie.
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Casnicie pe cale de destramare eduard40 Nunta 63 06.09.2010 09:06:24
Modele de casnicie glykys Nunta 63 17.11.2009 07:58:27
Despre casnicie Laurentiu Generalitati 21 13.09.2007 16:13:51
Casnicie curata nicoleta34 Nunta 35 03.07.2007 21:53:44
mandria si orgoliul in casnicie cristy Nunta 12 20.05.2007 15:59:21