Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Sfanta Scriptura > Din Vechiul Testament
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 21.12.2009, 13:43:01
Order66 Order66 is offline
Member

Data înregistrării: 08.12.2009
Implicit

Citat:
Sau noi am cazut din drepturile noastre de fii, cand de bunavoie si nesiliti de nimeni am ajuns sa facem acele lucruri care au atras asupra noastra potopul. Am fost facuti sa fim poate asemeni ingerilor, sa vorbim direct cu Dumnezeu asa cum facea Adam in Eden, si am ajuns sa fim mai mult ca animalele.
Sau Dumnezeu a decazut din drepturile lui de DuUmnezeu,pentru ca apeleaza la astfel de pedepse tampite pentru a-si aduce poporul pe calea cea dreapta.

S-a mai repetat,n-ai inteles.
Nu ti se pare ca un zeu atotiubitor sa apeleze la pedeapsa cu moartea ,atunci cand poporul lui nu-l mai asculta?Chiar asa de iubitor e?pana si eu faceam altceva daca eram dumnezeu.
Reply With Quote
Vechi 21.12.2009, 14:40:28
lareine's Avatar
lareine lareine is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.12.2009
Locație: Altundeva
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru lareine
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Order66 Vezi mesajul
Sau Dumnezeu a decazut din drepturile lui de DuUmnezeu,pentru ca apeleaza la astfel de pedepse tampite pentru a-si aduce poporul pe calea cea dreapta.

S-a mai repetat,n-ai inteles.
Nu ti se pare ca un zeu atotiubitor sa apeleze la pedeapsa cu moartea ,atunci cand poporul lui nu-l mai asculta?Chiar asa de iubitor e?pana si eu faceam altceva daca eram dumnezeu.
Nu are NICI o importanta ce am face eu, sau tu, sau oricine aiurea, daca ar fi dumnezei, tinand cont ca insasi ipoteza asta tine de absurd :) Moartea vine oricum, napraznic sau la 100 de ani, si se stia asta inca de cand au fost avertizati Adam si Eva sa nu manance din pomul interzis, caci negresit veti muri. Si cu toate astea noi am intins mana si am mancat si pe urma ne-am mirat de consecinte. De atatea mii de ani, te-ai fi asteptat sa ne fi obisnuit cu ideea mortii, dar vad ca si acum ne mai razvratim impotriva ei, desi e singura certitudine pe care-o avem:) Ia, sa fi fost noi zei, faceam noi, dregeam noi, gestionam problema.
Dumnezeu nu decade din nimic.

Last edited by lareine; 21.12.2009 at 14:45:01.
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Parerea mea... iustin10 Generalitati 22 20.09.2010 11:18:01
parerea mea luciamanta Despre Biserica Ortodoxa in general 13 26.06.2010 22:52:17
parerea dumneavoastra Anamaria_anca Generalitati 12 11.03.2010 18:57:39
PAREREA VOASTRA ! cristiboss56 Botezul 51 20.08.2008 16:51:03
spuneti-va parerea alexa.oni Generalitati 12 06.01.2008 15:40:38