Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Pocainta

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 24.12.2009, 02:34:18
OmuBun
Guest

Implicit

La mine e trecut de 02.00 noaptea si abia acum reusesc sa mai intru pe-aici. Multumesc din suflet pentru mesajele private. Din pacate n-am timp sa raspund... Maine incepe o alta zi la fel de plina!... Iertati-ma va rog!
Sarbatori fericite tuturor, indiferent de culoare (politica ) sex sau religie... Inainte de orice suntem oameni.
De pe acest forum vreau in mod deosebit sa-i cer ieratre lui Zaharia cu care m-am mai contrat si probabil nu ne vom opri aici!... Nimic personal! Admir, iubesc si respect pe toata lumea... Cu o mica exceptie...
Citat:
În prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
Cuvintele isi au si ele rolul lor tamaduitor, cu conditia ca sa le primim cu smerenie, caci Dumnezeu le-a ingaduit... Cat timp ne e frica de suferinta nu vom invata nimic; dar acceptandu-le ca pe un medicament amar, cuvintele ne pot ajuta sa ne vedem scaderile.Cand simtim in piept durerea, sa nu o aruncam inapoi catre cel de la care ne-au venit cuvintele, ci s-o suportam si sa invatam lucruri valoroase despre noi si natura noastra cazuta, ca sa ne indreptam. Forumul, prin numarul mare de useri, este o buna scoala in acest sens.
Am indraznit sa arunc o privire la "profil". 10 ani diferenta!! Tot respectul pentru varsta, dar pacat pt anii care au trecut degeaba. Cuvintele care vin de la o persoana importanta si lovesc fara motiv, nu numai ca dor, dar provoaca insomnii! Reusim sa slefuim cuvantul in forme frumoase, dar sufletul geme sub povara rautatii! Am asteptat un "Iarta-ma!" in mod special, fiindca la noi nu era vorba de "contre", ci de rautate. Pacat! Acum, chiar sa vina, nu mai e necesar. Sa fii sanatoasa si sa ai o batranete lina cu multe, multe bucurii, cel putin asa cum i le fac eu socrului meu de 80 de ani care mi-e foarte drag si care plange de bucurie de cate ori ma vede, pentru ca sunt singurul sprijin care i-a mai ramas. Stiu ce-i acela un batran, dar nu unul egoist!

Citat:
În prealabil postat de anna21 Vezi mesajul
Iarta-ma Om Bun ca te-am "atacat" demult cand ai vorbit despre infidelitate. Acum stiu ca esti om bun :).
Saru'mana anna21, dar nu ai pentru ce-ti cere iertare. Cred c-am invatat demult sa citesc in sufletul oamenilor! Din pacate, vezi bine, eu nu pot fi chiar un ... om bun! Ce sa-i faci? Nu pot altfel. Trebuie sa urasc si eu ceva, nu? Eu urasc rautatea si ca dovada nu pot sa-mi cer iertare de la cel care-o manifesta, mai ales daca pozeaza in intruchiparea bunavointei!! Suntem multi pe-aici si evident, nu toti gandim la fel; dar cu totii meritam minumum de respect, mai ales daca persoana vizata nu are un istoric negativ!!

Inca o data, imi cer iertare tuturor celorlalti, chiar daca v-am gresit sau nu v-am gresit (niciodata nu e prea tarziu! ) sarbatori fericite si Dumnezeu sa ne aduca sanatate, mai multa intelepciune (bine-ar fi la nivel national) rabdare, bun spor, pace si buna intelegere.

Craciun Fericit!
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Dumnezeu iarta dar nu uita ladyanda Generalitati 22 06.06.2011 21:05:52
iarta-ma sunt tanar maria32 Generalitati 0 18.02.2011 20:35:06
Scuze, iarta-ma, nu pot Florin-Ionut Din Noul Testament 34 01.01.2011 21:59:48
Doamne iarta militari BogdanBogdan Generalitati 18 22.03.2008 20:29:18
Doamne iarta-ne pe noi pacatosii si ne miluieste serb_crina Preotul 3 04.12.2007 21:54:16