![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]()
Eu nu am spus ca nu poti participa fratia ta pe 1 ianuarie, ci ca nu ai voie sa le citesti ca mirean, nefiind preot sau episcop! Poti participa, nu te opreste nimeni, orice crestin poate participa, caci pe 1 ianuarie este dezlegare sa se citeasca dar in anumite conditii! Fii blagoslovit!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Nu , Nu , Nu , Nu , Nu, . . . de 10.000 de Ori : NU ! Nu ți-e clară limba română ?
![]()
Biserica este dragoste, așteptare și bucurie. (Părintele Alexander Schmemann) Last edited by cristiboss56; 27.12.2009 at 20:27:09. |
|
|||
|
|||
![]()
dar eu vreau... :D oricum nu mi-e frica... hehe
|
|
|||
|
|||
![]()
Am impresia ca tu nu stii ce inseamna sa te iei la lupta cu diavolul! Ti se pare totul o joaca!
|
|
||||
|
||||
![]()
"Odată a venit un stareț de la o mănăstire pentru sfat la Părintele Cleopa . Și după ce i-a spus că nu au timp de rugăciune , că este multă răspândire , l-a întrebat, hotărât să facă ce-i va spune părintele. Ce să fac, Părinte Cleopa ? Să limitez la maxim lucrările și munca ? Părintele i-a răspuns : SA ȚII CALEA ÎMPĂRĂTEASCĂ ! ADICĂ FĂRĂ EXAGERĂRI , NICI ÎNTR-O PARTE, NICI ÎN CEALALTĂ. CI TOATE SĂ FIE CU DREAPTA SOCOTEALĂ . "
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Am inteles! |
|
|||
|
|||
![]()
mare branza... abia astept sa vad... le citesc si va anunt... :P
|
|
||||
|
||||
![]()
....iubite frate, te rog reciteste ce am scris mai sus despre Molifte! am scris de 2 ori destul de CLAR pt TOATA LUMEA!!!!
|
||||
|
||||
![]()
Răspunsul lui e atât de "clar" Geo, încât orice osteneală e de prisos ! El răspunde : "dar eu vreau. . . oricum nu mi-e frică . . .hehe " . Relevant . . . !
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Articolul de pe site: Moliftele Sf.Vasile | sophia | Intrebari utilizatori | 77 | 04.01.2013 15:33:56 |
Moliftele Sf. Vasile citite in noaptea de revelion | sagetuta | Generalitati | 20 | 02.01.2013 20:05:52 |
Moliftele Sfantului Vasile Cel Mare | Templier Knight | Sfinti Parinti (Patrologie) | 12 | 27.08.2012 11:53:03 |
Moliftele sf vasile se pot citi de orice preot? | ingerul_pazitor | Generalitati | 46 | 15.12.2011 17:43:48 |
Moliftele Sf Vasile | rafella | Generalitati | 6 | 15.07.2010 13:16:52 |
|