![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu mă deranjează deloc. De când am intrat pe acest forum, am avut surpriza să constat cât de obsedați pot fi ortodocșii de Ellen White, aproape nu există postare în care să nu amintească de ea. Te-ai fi așteptat la aceasta din partea adventiștilor...
|
|
|||
|
|||
![]()
pai deh...se aminteste de ea pentru ca nu intelegem cum a putut un numar atat de mare de oameni sa ii creada aberatiile.
|
|
|||
|
|||
![]()
Deci asta va deranjează... Pe noi nu, deoarece noi credem în Hristos nu în White. Puteți spune același lucru despre Hristos vis a vis de sf. Părinți?
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Atitudinea ortodoxa fata de oamenii de alte culte religioase | PetruD | Morala Crestina | 947 | 03.02.2013 10:31:35 |
Care este rostul pe pamant a celor necasatoriti si a celor fara copii? | sophia | Nunta | 52 | 18.10.2010 12:02:02 |
Din famila mea multi au trecut la adventisti si la alte secte | beliver | Secte si culte | 145 | 30.04.2010 18:06:16 |
O cantare ciudata, exsultet de ce se canta in BC si in alte "culte crestine" la Pasti | mihailt | Generalitati | 8 | 17.04.2010 02:20:05 |
|