Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 02.01.2010, 16:48:17
heaven's Avatar
heaven heaven is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.11.2008
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de pea1974 Vezi mesajul
visurile ei sunt copil, familie, si sentimente de iubire. Copilul nu a aparut din probleme medicale, ea neavand familie a incercat o integrare in a mea dar nu putut sa se ataseze pt ca ea vedea intr-un fel aceasta idee ai mei altfel...si parca am fost orb si nu am incercat eu sa o fac sa se simta bine in familia mea. Cat despre sentimente din ce am vorbit cu ea iam spus ca alergatul asta dupa realizare materiala ne-a dus spre o lume robotica in care nu exista sentimente. Femeile sunt firi sensibile si sunt constient ca si aceasta e unul dintre lucrurile care au daunat. Dar ce pot face 2 oameni care lupta pt material si unul dintre ei se trezeste ca vrea altceva deodata ceva ce a fost in tinerete dar nu mai poate fi ca atunci? Iam spus draga am alergat 9 ani dupa avutie putem schimba aceasta alergatura catre sentimente...chiar am purtat cu ea dialog pe acesta tema...a fost de acord ca am devenit robotici si ca trebuie o schimbare. Dar cum sa o faci daca viata asta e grea? Logic am incercat in concediu la munte acolo unde se simtea o fiinta libera si independenta. Dar a trecut prea repede
Este o amagire aceasta lupta dupa material.Materialul este doar un instrument,iar atunci cand ajunge sa devina prioritatea numarul 1,iar sentimentele sunt neglijate...ruptura se petrece incet si sigur.
Iubirea este o floare ce trebuie ingrijita si udata in fiecare zi,altfel se usuca si piere.
Faceti toti posibilul sa mai salvati ce a ramas si poate flacara iubirii isi va regasi locul in sufletele voastre.Depinde de amandoi in egala masura ce va fi mai departe!
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Gelozia intre frati Ekaterina Generalitati 15 31.07.2012 11:24:07
Fiti precum copiii... Marius22 Generalitati 38 03.05.2012 19:12:47
fiti binecuvantati sdimsdim Generalitati 22 29.06.2007 16:05:40