![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]()
Fragment:
Au urmat cateva clipe de tăcere… clipe încărcate de rugăciune, de har… Si dupa acele câteva clipe de tăcere, și-a adunat puterile și ne-a zis: M-am străduit sa vă așez în suflet credința, voi să o mărturisiți! Te rugăm din adâncul sufletului, Prea bunule Părinte, să veghezi cu rugăciunea către Mântuitorul si Sfanta Sa Maica, Cei ce pot face ca viața noastră sa fie o mărturie vie a jertfelniciei în care ți-ai petrecut întreaga ta viață … Amin! O smerita fiica duhovnicească http://www.ucenic.go.ro/despre26.htm [SIZE=2][/SIZE][/SIZE] |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Trebuie sa fim incredintati ca "este sfant"si ca acolo sus,se roaga pentru noi toti, pentru tara si neamul crestinesc si toata Creatia Lui Dumnezeu, intinata de pacatele noastre. Suntem datori sa laudam si sa cinstim , sa ne smerim si sa ne plecam genunchii in amintirea acestui mare Parinte duhovnicesc.Multumim, Doamne, pentru darul facut noua, nevrednicilor !
"Nu va temeti de cei care ucid trupul si dupa aceea nu pot face nimic mai mult...Temeti-va de acela care , dupa ce a ucis , are putere sa arunce in gheena;adevar spun, temeti-va de acesta"(Lc.12,4-5) |
|
||||
|
||||
![]()
Cititi aici o predica foarte interesanta a Parintelui Galeriu:
http://www.crestinortodox.ro/predici...tezul-domnului
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
In Memoriam- Parintele Constantin Galeriu | georgeval | Stiri, actualitati, anunturi | 20 | 09.08.2013 10:30:42 |
Parintele Galeriu - prinos de ganduri si experiente | Marius22 | Generalitati | 8 | 06.07.2013 22:33:58 |
Un articol superb - Parintele Constantin Galeriu | sophia | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 05.11.2012 12:41:39 |
Parintele Galeriu | N.Priceputu | Mari Duhovnici si predicile lor | 13 | 04.06.2011 14:39:03 |
Parintele Galeriu | MARIUS_DANIEL | Mari Duhovnici si predicile lor | 5 | 06.07.2009 20:47:51 |
|