Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Despre Biserica Ortodoxa in general
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 04.01.2010, 17:18:27
costel's Avatar
costel costel is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.09.2006
Implicit

Sofia, nu iau pe nimeni peste picior prin postarile mele si nici nu declar ca le stiu pe toate. Sincer, pe mine nu ma intereseaza cum s-au cunoscut semenii mei, important e sa se iubeasca. La fel si cu Dumnezeu. Important e sa-L porti neincetat in tine. Nu e de ajuns sa spui ca L-ai avut candva. Eu asa privesc aceste aspecte.
Reply With Quote
Vechi 04.01.2010, 17:43:08
Noesisaa's Avatar
Noesisaa Noesisaa is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.10.2008
Locație: Christendom
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de costel Vezi mesajul
Sofia, nu iau pe nimeni peste picior prin postarile mele si nici nu declar ca le stiu pe toate. Sincer, pe mine nu ma intereseaza cum s-au cunoscut semenii mei, important e sa se iubeasca. La fel si cu Dumnezeu. Important e sa-L porti neincetat in tine. Nu e de ajuns sa spui ca L-ai avut candva. Eu asa privesc aceste aspecte.

Pai daca nu te intereseaza, nu citesti, nu faci pe mofturosul si spui ca e neinteresant...fiindca pentru altii se pare ca este interesant. La fel ca si un fel de mancare, nu iti place, nu mananci, dar nu strigi in gura mare ca e dezgustator, si ca de fapt altceva e mult mai bun. Mie nu mi se par foarte interesante raspunsurile astea, chiar si la initiatoarea topicului, cu "da, da, nu, poate." Adica ori explici ceva ca sa inteleaga lumea, ori daca nu stai deoparte. :)
Reply With Quote
Vechi 04.01.2010, 18:18:18
Ioan-Victor
Guest

Implicit

- de mic copil
- mama si bunica
- n-am duhovnic (inca)
- multe evenimente
- am avut o perioada de vreo 5 ani cand m-am cam departat de biserica dar nu s-a pus niciodata problema de a renunta...
- nu am limitari in credinta
- ma simt bine si cu informatie si fara...important e sa-L simt pe Dumnezeu aproape
- in multe momente
- nu am nimic impotriva celorlalte religii
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Un chestionar cosmologic original neica_nimeni_altul Teologie si Stiinta 151 04.12.2012 20:55:57
Chestionar: Cine s-a rugat ca Hidroelectica si Romgaz sa ramana romanilor? spre_rasarit Generalitati 6 11.02.2012 15:20:43
Chestionar licenta (am nevoie de raspunsurile voastre) sourire Generalitati 18 26.05.2011 11:00:48
Legat de juraminte NicoletaN Generalitati 3 07.06.2010 15:32:51
Chestionar eudeea Despre Biserica Ortodoxa in general 1 04.09.2009 16:33:06