![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]()
Sofia, nu iau pe nimeni peste picior prin postarile mele si nici nu declar ca le stiu pe toate. Sincer, pe mine nu ma intereseaza cum s-au cunoscut semenii mei, important e sa se iubeasca. La fel si cu Dumnezeu. Important e sa-L porti neincetat in tine. Nu e de ajuns sa spui ca L-ai avut candva. Eu asa privesc aceste aspecte.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Pai daca nu te intereseaza, nu citesti, nu faci pe mofturosul si spui ca e neinteresant...fiindca pentru altii se pare ca este interesant. La fel ca si un fel de mancare, nu iti place, nu mananci, dar nu strigi in gura mare ca e dezgustator, si ca de fapt altceva e mult mai bun. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
- de mic copil
- mama si bunica - n-am duhovnic (inca) - multe evenimente - am avut o perioada de vreo 5 ani cand m-am cam departat de biserica dar nu s-a pus niciodata problema de a renunta... - nu am limitari in credinta - ma simt bine si cu informatie si fara...important e sa-L simt pe Dumnezeu aproape - in multe momente - nu am nimic impotriva celorlalte religii |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Un chestionar cosmologic original | neica_nimeni_altul | Teologie si Stiinta | 151 | 04.12.2012 20:55:57 |
Chestionar: Cine s-a rugat ca Hidroelectica si Romgaz sa ramana romanilor? | spre_rasarit | Generalitati | 6 | 11.02.2012 15:20:43 |
Chestionar licenta (am nevoie de raspunsurile voastre) | sourire | Generalitati | 18 | 26.05.2011 11:00:48 |
Legat de juraminte | NicoletaN | Generalitati | 3 | 07.06.2010 15:32:51 |
Chestionar | eudeea | Despre Biserica Ortodoxa in general | 1 | 04.09.2009 16:33:06 |
|