![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
Oamenii sfintiti pe care i-am cunoscut eu, insa, parintele Sofian Boghiu si parintele Teofil Paraianu, de ex., nu erau antiecumenici. Mai sunt si altii.
Parerile sunt deci impartite. Parintele Staniloae putea sa ii critice pe protestanti sau catolici, asta fac multi, asta nu inseamna insa ca considera intr-adevar dialogurile ecumenice ca un mare pericol. Asta pur si simplu contrazice tot ce a facut, a in,vatat si a scris in viata. Daca in acel interviu intr-adevar tot el vorbeste, atunci a avut un moment de ratacire, dupa parerea mea. Pe mine ma deranjeaza aceasta vehementa anti la ortodocsi, aceasta verva in a condamna si a striga 'erezie' la tot pasul.
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Mărturisire de credinta impotriva Ecumenismului (!!) | colaps | Generalitati | 72 | 27.12.2015 02:21:26 |
Mucenicie s-au Sinucidere? | Sanduu | Generalitati | 32 | 01.03.2012 11:46:27 |
Declaratia egumenilor Muntelui Athos impotriva ecumenismului | catalin2 | Dogmatica | 13 | 25.12.2011 13:58:57 |
Marturisirea de Credinta impotriva ecumenismului | BogdanF2 | Generalitati | 4 | 30.09.2009 19:48:32 |
Va rog sa cititi si sa nu va panicati.Sa ne pregatim pentru mucenicie! | ortodox4life | Generalitati | 56 | 11.02.2009 20:08:14 |
|