Citat:
În prealabil postat de Ioan-Victor
Eu am fost dependent de rock si inca mai sunt multe momente cand simt nevoia sa ascult melodii de genul asta...Imi placeau mai ales melodiile alea in care vocalistul tipa ca un nebun (gen Papa Roach sau Linkin Park)...Melodiile imi induceau o energie foarte mare si simteam nevoia sa sar, sa lovesc, sa racnesc...De asemenea, imi cantau melodiile in minte permanent...Ma trezeam dimineata cu zgomotele alea in capu meu, le aveam si seara inainte sa adorm si cateodata chiar si in vise...Nu e de gluma cu muzica rock...Si nici cu house-ul, manelele, hip-hop-ul etc.
|
Oameni buni, nu stiu cum ascultati voi rockul, insa eu nu visez noaptea urat, nu imi canta melodiile continuu in cap, nu ma impinge la sinucidere, la ganduri rele, sau orice altceva ce ar insemna sa le fac rau celor din jur. Rockul e o muzica foarte ok(exceptand black si death metal). O ascult cu placere, asa cum ascult cu placere si 'ave maria' sau 'o, fortuna' sau alte genuri de muzica ce imi induc starea in care ma gasesc atunci. Eu, de felul meu, sunt mai tot timpul vesel. Foarte rar ma enervez si-mi place sa vad partea plina a paharului. Judecam aici atat de aspru. Hai sa lasam pe fiecare sa asculte ce vrea. In afara de manele. Manelele sunt mult mai daunatoare decat orice alt gen de muzica, pt ca astea aduc prostie in capul oamenilor. Si nu ma imbrac in haine negre cu bocanci in picoare, nu am cercei si tatuaje, nu am parul lung. Cand ma duc la facultate de obicei ma imbrac in camasa, ma comport asa cum se comporta orice om intreg la minte de pe planeta asta.
Poate cineva sa asculte numai muzica bisericeasca, daca e batut in cap si incuiat la minte, tot degeaba. Prostia e mare in lumea asta. Si asta e un pacat f mare. In loc sa facem ceva pt a opri boala asta, ne luam de aia care asculta rock. Mai bine hai sa dam jos manelele astea, care ii prostesc pe oameni.