Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 09.01.2010, 16:17:02
anna21 anna21 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.03.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de andrei_im Vezi mesajul
despre "minunile" de la catolici, am o singura intrebare. de ce sunt atat de diferite de ale noastre? diferite ca manifestare, la asta ma refer. nu vreau sa ma arunc la afirmatii grele, am pus doar aceasta intrebare.
constat cu durere ca din nou se confunda dragostea fata de frati cu imbratisarea invataturilor diavolesti. intr-un secol in care nu mai exista dragoste, aparent acest cuvant este "pe toate gardurile". Sa ne pazeasca Dumnezeu si Maica Domului!
Si eu mi-am pus aceeasi intrebare si nu am gasit raspuns.
Inteleg, daca nu vrei sa-ti expui opinia.. dar cand vei fi pregatit, abia astept sa aflu. :)
Reply With Quote
Vechi 10.01.2010, 21:47:07
andrei25's Avatar
andrei25 andrei25 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2009
Religia: Ortodox
Implicit ..

Citat:
În prealabil postat de anna21 Vezi mesajul
Si eu mi-am pus aceeasi intrebare si nu am gasit raspuns.
Inteleg, daca nu vrei sa-ti expui opinia.. dar cand vei fi pregatit, abia astept sa aflu. :)
Nu stiu daca conteaza daca minunile de la catolici sunt diferite de ale noastre. Sunt minuni pe care numai oameni sfinti le pot descifra, daca sunt de la diavoli sau de la Dumnezeu. Noi mirenii ortodocsii, care sa zic asa, nu suntem ecumenisti, avem tendinta sa spunem sau chiar spunem ca minunile de la catolici sunt de la diavol, pt ca nu au Harul Duhului Sfant, si acolo unde nu este Harul, este satana. Minunile de la catolici care ar putea sta la baza unei ipoteze a lor, ca prin aceasta catolicismul e singurul adevar, sunt clar de la diavol, pt ca stim ca adevarul e numai in ortodoxie. Si in ortodoxie sunt minuni de la diavol. Doamne ajuta!

Sunt un mandru, un fatarnic, si-un viclean! Fac ceva bun ca sa ma vada altii, si astept sa fiu laudat!

"Gustati si vedeti ca bun este Domnul".
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ce parere aveti despre emisiunea si cartea lui Oreste? alexdu Generalitati 47 22.01.2013 10:22:31
Oreste Teodorescu Andrei B. Generalitati 33 28.07.2011 08:15:26
Codul lui Moise... silverstar Generalitati 8 30.01.2009 22:25:04
Codul lui Da Vinci... anyyacory Despre Biserica Ortodoxa in general 99 09.07.2008 08:28:39