![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Nu mai Madalin nu de continut este vorba ci de ochii cititorului care sunt taxati la maxim din cauza paragrafelor interminabile. Unii, nu Zaharia care mai este cit de cit citibil, dar altii care incep o idee iar 5 min si doua pagini neintrerupte mai tirziu se opresc.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
Da, dar nu e cazul aici pe forum, deci...
Ce am invatat eu este ca daca vrei ca audienta sa citeasca ce ai scris cu cea mai mare atentie trebuie sa fii atent si la ortografie, si la alegerea cuvintelor, si la aranjarea in pagina. Citat:
Citat:
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Calificativele si caracterizarile sunt apanajul unuia din partenerii de dialog corolar la comportamentul celuilalt ca propriu apanaj. Aici se poate aplica proverbul bine cunoscut : daca iti este frica de lup nu te apuci sa tai padurea ...ci nu mai intri in padure . Ne mai socotind ca este mult mai politicos si generos asa ! Din toate aceste motive probabil ca va mai trece timp pina vom mai schimba pareri desi am retinut atent recomandarile tale despre gramatica limbii romane deoarece s-ar putea sa ne foloseasca noua amindurora in scurta vreme . Sa fi binecuvintata cu pace si cu bucurie ! |
|
|
||||
|
||||
|
Nici o problema, sa stii ca nici eu nu prea reusesc sa iti patrund firul gandirii. Probabil ca suntem atat de diferiti in toate incat nici o discutie logica nu prea putem duce. Numai bine! :)
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Lelia Bratu, femeia care vorbeste cu Tatal Ceresc | Caroline_37 | Alte Religii | 169 | 13.12.2017 21:18:04 |
| Femeia | PetruD | Morala Crestina | 72 | 19.11.2013 14:22:16 |
| Femeia daca este murdara sa nu intre in biserica? | clementia | Generalitati | 74 | 27.06.2011 01:16:30 |
| Femeia samarineanca | sophia | Din Noul Testament | 5 | 18.05.2009 16:38:02 |
| Femeia desfranta | iosif | Din Noul Testament | 19 | 23.04.2007 13:23:31 |
|
|