![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Vreau sa iubesc.
|
|
|
||||
|
||||
|
Cea mai buna dorinta.
Eu mai vreau sa ii vad pe toti cei de langa mine luminosi si odihniti sufleteste.
|
||||
|
||||
|
Simplu. Daca iubesti din tot sufletul toata zidirea lui Dumnezeu, Il iubesti si pe El, si ai TOTUL.
Slava Tatalui si Fiului si Sfantului Duh, si acum si pururea si in vecii vecilor! Amin! Sunt un mandru, un fatarnic, si-un viclean! Fac ceva bun ca sa ma vada altii, si astept sa fiu laudat! "Gustati si vedeti ca bun este Domnul". |
|
|
|||
|
|||
|
sa ma retrag intr-o casa de tzara de pe langa un munte, prin locuri pe unde nu a ajuns inca "civilizatia" si sa citesc toate cartile pamantului :)
|
|
|
|||
|
|||
|
E prea mult ce cer pentru ca sunt un mare pacatos dar mi-as dori sa dobandesc aceea Pace de la Domnul care sa ii poate mantui pe toti din jurul meu si nu numai, sa pot cunoaste Duhul Domnului celui Preainalt si a Mantuitorului nostru IIsus Hristos !! Pace tuturor si iertati-ma daca v-am gresit !!
|
|
|
||||
|
||||
|
Sa ajut macar un singur om! Cand spun "sa ajut" ma refer in adevaratul sens al cuvantului, adica nu sa-i dau un hamburger, o casa etc etc.... sa pot sa-i ofer ce nu-i poate oferi lumea aceasta!
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Acest lucru s-ar putea sa-l intalnesti de multe ori in viata,depinde de tine daca ai sa-l recunosti,si ai sa te comporti ca atare.
|
||||
|
||||
|
Ceea ce imi doresc este sa fie sanatatea in familie si nu numai la mine ci la toata lumea.
|
||||
|
||||
|
sa fiu MAMA !
"Și acum rămân acestea trei: credința, nădejdea și dragostea. Iar mai mare dintre acestea este dragostea." Corinteni 5. Pune-ți nădejdea în Domnul din toată inima ta și nu te bizui pe priceperea ta. 15. Omul simplu crede toate vorbele; omul înțelept veghează pașii săi. 33. Frica de Dumnezeu este învățătură și înțelepciune, iar smerenia trece înaintea măririi. www.bajotierra.ro |
|
|
|||
|
|||
|
Vreau ca toti copiii din Africa sa aibe de mancare zi de zi, apa si vaccinuri.
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Daca dati de lucruri urate care va macina sufletul, ce faceti? | cred_cu_adevarat | Generalitati | 22 | 12.01.2013 22:54:56 |
| Cum aflu care este voia lui Dumnezeu in viata mea? | Marcel_Ionut | Generalitati | 21 | 20.09.2012 01:23:18 |
| Frumusetea naturii, un lucru de care nimeni nu se mai bucura? | Simona-Marilena | Generalitati | 24 | 16.07.2012 21:12:01 |
| Care este pozitia BOR fata de persoanele care fac doar cununuia civila? | elom | Nunta | 38 | 16.08.2011 23:45:58 |
| care-i cel mai rau lucru...? | victortiti89 | Generalitati | 3 | 03.06.2011 00:11:04 |
|
|