![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Sunt contra vaccinarii, dar in curand va deveni si la noi obligatoriu. Va sfatuiesc sa faceti rost ,cei care nu doriti vaccinarea , de la medicul de familie de adeverinta cum ca l-ati fi facut! noroc cu spaga la romani :) , multa sanatate !
|
|
|
|||
|
|||
|
Explica-ne si noua, te rog, daca (si mai ales de ce), datul spagii pentru obtinerea voii proprii, ti se pare tie ca ar fi o atitudine potrivita unui crestin?
Ca sub stapanirea Ta totdeauna fiind paziti, Tie slava sa inaltam, Tatalui si Fiului si Sfantului Duh, acum si pururea si in vecii vecilor Amin. Last edited by adam000; 11.01.2010 at 08:46:56. |
|
|
||||
|
||||
|
Ma ierti ca intreb,dar,daca conjunctura va fi aceasta,ceea ce nu m-ar mira prea tare,ce ti s-ar parea potrivit pentru un crestin:sa stea ca vita la taiere?
A nu se intege ca promovez spaga,dar cred ca vor veni vremuri in care se va pune problema realmente sa supravietuim noi si copiii nostri,s-ar putea sa fim nevoiti sa recurgem si la metode mai putin ortodoxe,cel putin pentru moment. Last edited by heaven; 11.01.2010 at 10:28:42. |
|
|
||||
|
||||
|
La REALITATEA s-au descoperit vinovatii raspandirii GRIPEI PORCINE si ai refuzului vaccinarii: CRESTINII …
Desi a declarat ca nu s-a vaccinat si ca “nici nu prea ar face-o”, Tudor Octavian n-a ratat momentul pentru a-si uni fortele cu Val Vilcu, intr-un atac furibund impotriva crestinismului, pe postul Realitatea, azi (9 ianuarie), intre 12-13. Astfel, au ajuns ei la concluzia ca focarele de gripa porcina din Romania au aparut datorita maselor de credinciosi stransi la Sfintele Moaste dar si obiceiului de a saruta in general icoanele. Ca atare, au sfatuit autoritatile sa ia masuri in acest sens, iar Patriarhiei i-au cerut sa promoveze intens campania de vaccinare. Val Vilcu a mers insa mult mai departe si amintind de fostul imperiu Britanic ce-si vaccina obligatoriu soldatii, a considerat ca prea multa democratie strica si ca nu-i normal “sa ne rugam de lucratorii ministerelor sanatatii, apararii sau internelor sa se vaccineze” … Tot el s-a plans ca “grupuri religioase” folosesc internetul intr-o campanie anti vaccinare foarte eficienta si ca atare actiunea lor ar trebui sanctionata penal. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Ei sustin ca acest vaccin este la fel de ofensiv / inovensiv ca si celelalte de gripa sezoniera de pana acum, facute dupa aceleasi proceduri. De altfel, sustine Cercel, ar fi facut unul de gripa sezoniera care l-ar fi continut si pe cel de porc daca ar fi fost gata la timp. A mai intrat un director de spital din Iasi care nu l-a facut si, desi a fost intrebat de 3 ori sa dea argumente impotriva vaccinului, nu a dat. A zis doar ca mai asteapta informatii. Eu personal sfatuiesc lumea care calatoreste mult, intra in contact cu mase de oameni sa intrebe medicii, cat mai multi si sa nu ia decizii bazate pe forumuri ai alte surse de pe internet. Last edited by bmadalin; 11.01.2010 at 11:46:23. |
|
|
|||
|
|||
|
bai atatea discutii cu vaccinarea aceasta...fiecare alege....il face sau nu.....ce popor isteric...de fapt e caracteristic latinilor.....
|
|
|
||||
|
||||
|
Eu una nu fac vaccin, zic ca sunt sanatoasa, dar cine stie ce am in corp?! Atata mi-ar trebui, sa stau la coada si sa am reactii adverse tocmai in sesiune!
|
|||
|
|||
|
Citat:
Hai sa-ti zic eu cum alegi: Suni la doamna doctorita care te-a trata de bolile cronice la plamani si intrebi. E si dansa e medic de specialitate + presedinte in nu stiu ce consilii si comisii. Neaparat Madalin sa faci, zice dansa. Eu mi-am facut, toti ne-am facut de aici. A fost testat din august pana in noiembrie, e absolut ca orice alt vaccin, e inofensiv. Nu te juca cu asta, zice ea, fa-ti vaccinul. Pai, zic, vuie internetu' sa nu-l facem. Lasa, zice dansa, ca nici eu n-am auzit de profesorii aia straini care-si dau cu parerea p-acolo, ai incredere in mine, ca daca si noi l-am facut, nu ne faceam harakiri. Suni la medicul de famile, de la Medsana, ca o fi si dansul informat, doar sta in oras. Si-i spui problema zboruri dese, mancari de la restaurant, dormit in hotel in anglia mai mult decat acasa. Iti stie istoricul de boli pulmonare cronice. Zice: daca n-ai face ai fi in ton cu englezii care nu vor sa faca si dau la altii, daca-ntelegi ce vreau sa zic. Nu-nteleg, zic. Pai, zice, ei dau la toata lumea dar ei nu vor sa-l faca. Deci sa nu fac ca e nociv. Nu e mai nociv decat vaccinul clasic antigripal, zice. Bun, zic, atunci eu care am fost bolnav, poate ar trebui sa-l fac, nu? Ca doar d-alea clasice facui 2 pana acum si nu mai muri. Ai avut, zice, boli clinice dar nu mai ai. Depinde de tine, zice, daca vrei sa-ti asumi riscurile. Pai zic care riscuri, ca pana acum nu mi-ati zis de ele? Domne', zice, e decizia ta, daca vrei vino sa ti-l fac. Eu nu mi l-am facut, asta pot sa-ti zic. Da zic de gripa asta daca o iau mor? Nu mai mult decat altii care au luat-o imi raspunde. Eu ce sa fac? Sa dau in bobi? Mi-a zis cineva ca daca nu-l fac am sanse 10% sa o mierlesc in urmatoarele 2 luni si daca-l fac am sanse 5% sa ma imbolnavesc de dileala cronica peste 20 ani? Zi tu prietene, pe ce sa-mi bazez decizia? Zi tu inteleptule care esti intelept si nu esti isteric... Lumineaza-ma, ce-ai face in locul meu? Numai spune pe ce iti bazezi decizia. Adica acum 2 ani aveai sarcoidoza, o boala a sist imunitar care-si ataca propriile celule din plamani + tuberculoza (luate si ea prob tot din calatorii). Acum ai un proiect de 1 an de zile in UK, in topul tarilor gripate, pt care tre sa bagi o fuga pana acolo si sa te intorci cam odata pe saptamana. Last edited by bmadalin; 11.01.2010 at 13:34:27. |
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| A murit gripa porcina? | Lavrentiu | Generalitati | 11 | 24.04.2011 15:52:10 |
| Un actor răpus de gripa porcină ! | cristiboss56 | Generalitati | 13 | 06.01.2010 20:45:48 |
| Gripa porcina sau gripa porceasca? | iulyaan | Generalitati | 38 | 18.11.2009 17:16:56 |
| Informatii despre cum se manifesta gripa porcina? | lifeman | Stiri, actualitati, anunturi | 1 | 11.05.2009 00:24:45 |
| Informatii despre cum se manifesta gripa porcina? | lifeman | Generalitati | 0 | 08.05.2009 12:09:17 |
|
|