Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 11.01.2010, 18:14:28
FilipS FilipS is offline
Junior Member

Data înregistrării: 28.06.2009
Locație: Iasi
Religia: Ortodox
Implicit parere

Mi se pare intradevar o murdarie ca atunci cand cineva isi sustine punctul de vedere sa fie brusc descoperit ca avand trecut de activist, colaborator, turnator etc. Cred ca s-a mai intamplat cu Parintele Pimen (nu stiu exact titulatura).
Insa daca astfel de lovituri vin din partea unor clerici, chiar ca este urat, si cred ca au un efect invers, pentru ca Bartolomeu Anania este foarte iubit de credinciosi. Nu stiu cum e constituit Sfantul Sinod, dar daca se incearca indepartarea unor astfel de ierarhi (Pimen, Bartolomeu Anania) parca ceva nu ar fi in regula.
Reply With Quote
Vechi 11.01.2010, 18:52:31
andrei_im's Avatar
andrei_im andrei_im is offline
Senior Member

Data înregistrării: 12.12.2009
Locație: Bucuresti
Implicit

nu a ajuns nimeni la concluzia ca este o facatura a colegilor din sinod. asta era doar o ipoteza. sa ne rugam lui Dumnezeu sa nu se ajunga la asa ceva!
Reply With Quote
Vechi 11.01.2010, 20:50:08
GeorgeS GeorgeS is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.10.2009
Locație: Slobozia
Implicit

Eu stiu o zicala care suna asa: in pomul care face mere bune, multi dau cu pietre......

Reply With Quote
Vechi 11.01.2010, 21:07:13
gabriela8 gabriela8 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 31.10.2009
Locație: Romania
Send a message via Skype™ to gabriela8
Implicit

Citat:
În prealabil postat de GeorgeS Vezi mesajul
Eu stiu o zicala care suna asa: in pomul care face mere bune, multi dau cu pietre......

Asa este! Arhiereul Anania este un stalp puternic al dreptei credinte!
Reply With Quote
Vechi 11.01.2010, 21:29:15
Miha-anca
Guest

Implicit

Asa este, caci Pr. Arsenie Papacioc, care ii este duhovnic, a spus intr-un interviu despre Pr. Bartolomeu Anania, ca acesta va merge pana la capat.
Reply With Quote
Vechi 11.01.2010, 22:30:41
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Implicit

Nu are importanta faptul ca se spune despre unii ca au colaborat cu Securitatea. Ar fi naiv sa credem ca nu.
Absolut toata preotimea a colaborat, la toate nivelele, adica a CON-LUCRAT cu autoritatile, altfel nu se putea profesa aceasta vocatie.
Cine spune altfel ascunde adevarul si este hilar! Asta este o informatie, asa, pentru tinerii rivnitori de pe aici, usor sau mai mult atinsi de idealismul poetic rupti de realism...ca unii ar fi fost eroi si nu au colaborat, blah, blah, blah...
Adevarul este foarte simplu si clar daca te cobori cu picioarele pe pamint si gindesti matur!
Daca nu colaborai ajungeai DE la strana sau de la locurile caldicele de la Patriarhie la STRUNG..este foarte simplu!...inclusiv IPS Anania...de la miini curatele la miini pline de ulei
Ca este un om bun, de treaba, un orator si Duhovnic inzestrat cu multe calitati , asta este altceva...

Last edited by andreicozia; 11.01.2010 at 22:32:43.
Reply With Quote
Vechi 11.01.2010, 22:37:31
andrei_im's Avatar
andrei_im andrei_im is offline
Senior Member

Data înregistrării: 12.12.2009
Locație: Bucuresti
Implicit

una este sa oferi un raport nevinovat (asta oricum erai obligat sa o faci) si alta sa torni pe cineva, in mod activ, sa ii umpli dosarul. mi se pare cam fatalista perspectiva asta - toti au colaborat, altfel nu aveau cum sa traiasca..
Reply With Quote
Vechi 12.01.2010, 09:01:36
umilul umilul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.11.2006
Implicit Iertati-ma !!

Da-ne Doamne puterea sa nu judecam pe nimeni in special pe oamenii alesi ai Domnului, fratilor nu va antrenati in astfel de discutii despre oamenii alesi ai Lui Dumnezeu, Domnul va gasii rezolvarea la aceasta problema, caci El intotdeauna are grija de alesii Lui. Doamne ajuta-ne.P.S. Despre mass-media iti dau dreptate, toate ziarele scriu subiecte doar ca sa le vanda. Pace tuturor si iertati-ma daca v-am gresit !!
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
bartolomeu anania a colaborat cu securitatea! Radu32 Despre Biserica Ortodoxa in general 4 08.01.2013 19:06:30
Bartolomeu Anania - Memorii Marius22 Generalitati 10 26.02.2011 23:20:01
La multi ani, IPS Bartolomeu Anania! monica.miholca Stiri, actualitati, anunturi 3 22.03.2009 17:11:45
I.P.S. Bartolomeu Anania alecsandru Stiri, actualitati, anunturi 6 25.03.2006 23:03:41