![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]()
Eu pot sa spun ce mi s-a intamplat in urma cu 11 ani de zile,cand treceam prin niste incercari grele,inclusiv o afectiune fizica oarecum superficiala,dar care imi pricinuia mari neajunsuri si nu reuseam sa o vindec cu nimic.Eram intr-o stare sufleteasca deplorabila,refuzam sa mai ies din casa.Asta a fost pana intr-o zi cand rugaciunea "Visul Maicii Domnului" mi-a cazut in maini si am inceput sa ma rog din tot sufletul.
A doua zi,printr-un concurs de imprejurari,un calugar ce tocmai venise de la Muntele Athos ne-a calcat pragul casei,probabil mai mult si la rugamintea mamei mele care ajunsese disperata. Era intr-adevar un om deosebit,nicidecum portretul unui om anost si sever care iti face capul calendar cu tot felul de predici,asa cum imi imaginam eu cu mintea de adolescenta de atunci,care mi-a vorbit de la suflet la suflet,m-a dojenit blajin pentru disperarea mea exact cum ar fi facut-o un frate mai mare,a si glumit cu mine si,cel mai important,mi-a redat speranta. Nu a stat mult sa discute cu mine,maxim 20-30 de minute,dar in acel interval a reusit sa aduca vindecare si speranta in sufletul meu cat nu reusisera in atatea luni nici una din persoanele apropiate mie. Am continuat sa corespondez cu el multa vreme si in toate scrisorile sale mi-a dat multe sfaturi de folos.Imi pare rau ca am pierdut legatura cu el... Dupa intrevederea cu calugarul,a doua zi,un medic mi-a dat prescris un medicament care m-a vindecat in doua zile,ce nu reusise nici un alt tratament pana atunci in luni.Toate lucrurile si intreaga mea viata au revenit la normal. Am divagat putin de la subiectul initial,insa,eu chiar am simtit ajutorul real al Maicii Domnului in acele momente,atat in suflet,cat si concret in cele doua fapte ce au urmat acelei rugaciuni. Sunt deasemenea convinsa de un lucru,ca nu atat textul rugaciunii este cel ce ajunge la ceruri,ci ceea ce transmite sufletul nostru in acele momente cand ne rugam. Atat am avut a spune,pentru ca realmente am simtit sa va impartasesc asta atunci cand am vazut titlul acestui topic. Last edited by heaven; 12.01.2010 at 15:30:56. |
|
||||
|
||||
![]()
Si eu impartasesc aceeasi parere despre "Visul Maicii Domnului" fiindca si familiei mele i-a ajutat foarte mult.Fiecare crede ce vrea.Totul se intampla acum cca noua ani.Sora mea mai mica a intrat intr-o incurcatura mare si nu mai gaseam nici o salvare...ne cuprinsese pe toti din familie disperarea si nu mai gaseam nici o scapare.Intr-o zi am ajuns la munca si mi-am rugat colega de servici sa ma ajute (sa-mi tina locul)si sa ma lase sa citesc Visul Maicii Domnului si Acatistul Sf Mina erau singurele mele rugaciuni pe care le aveam atunci.Asa am inceput si timp de vreo cateva zile numai asa m-am rugat...au trecut zilele si intr-o noapte am un vis ciudat...eram in pat,in dormitorul meu,cu sotul alaturi...el nu se trezise parca era ceva intre somn si realitate...la un moment dat au inceput niste voci care sopteau inncontinuu...stiu ca la un moment dat m-am ridicat si foarte suparata am dat cu pumnul in lada de la pat si am "strigat" ca vreau sa spun si eu ceva si sa ma lase sa spun!...aceleasi voci care sopteau parca se ridicau in tonalitate...la un moment dat s-a lasat tacerea si am auzit"sss...sss...sss...stai linistita ca totul o sa se rezolve...nu te mai necaji.."...atunci m-am trezit...sotul dormea de parca nimic nu se intamplase insa mie imi batea inima sa-mi sara din piept.Mai tarziu intr-adevar a venit si rezolvarea insa eu abia atunci am inteles ca mesajul primit in somn era de la Maica Domnului.Soaptele erau rugaciunile mele pe care le spuneam si mesajul a fost rezolvarea.Eu nu vreau sa conving pe nimeni de acest fapt ca stiu ca multi nu cred si nu ma supar,insa eu cred cu tarie ca atunci cand ceri iertare si te rogi cu tot sufletul tau pacatos pt cei de langa tine,pt tine vei primi iertare si multa ingaduita de la Domnul.Dumnezeu sa va fie alaturi!
|
|
||||
|
||||
![]()
Aceste carti apocrife au ajuns si la noi prin secta bogomililor(de la vecinii bulgari).
Despre aceasta secta vezi mai multe aici : http://www.crestinortodox.ro/secte-c...lii-72857.html Orice crestin ortodox care isi cunoaste macar la nivel de incepator credinta(si nu o interpreteaza dupa ureche) intelege cat de nocive sunt aceste carti si ca sunt contrare invataturii sanatoase Ortodoxe. Cine vrea un talisman bun,sa aiba asupra sa mereu Paraclisele Maicii Domnului si sa le citeasca zilnic si va vedea singur efectul >:d< Last edited by strajeru; 20.08.2010 at 18:12:16. |
|
||||
|
||||
![]()
Pt aceste motive nu imi place sa scriu in forumuri nici bine nu postezi ceva ca vine x si y si spune ca nu faci bine ca nu cutare e bine ca uite acolo e asa si pe dincolo.Mie mi-a tremurat sufletul si nu m-am rugat la alte scrieri ci m-am rugat Fecioarei Maria prin acea carticica si mie mi-a ajutat.Pacat ca nu credem cu tot sufletul si nu vedem cu ochii sufletului ceea ce e printre noi.Doamne Ajuta!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu te intereseaza daca gresesti sau nu? |
|
||||
|
||||
![]()
Pe mine ma intereseaza omul de langa mine.Eu vreau sa ajut cu orice chip indiferent ce inseamna.Daca nu ii intind o mana de ce se apuca el in disperarea lui?Ce fac eu?daca bine sau nu voi vedea la judecata.Eu stiu ca Fecioara Maria este cea care mi-a ajutat surioara si Sf Mina...m-am rugat cu lacrimi de foc sa nu o lase citind din acele carticele!Nu sunt o indaratnica sunt un om obisnuit care crede ca o rugaciune spusa din inima ajunge unde trebuie indiferent din ce-i citita.Nu stiu daca fac bine multe daraminte din acesta intamplare.Doamne Ajuta.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dar faci parte din BO. Care este parerea BO fata de aceasta rugaciune? |
|
|||
|
|||
![]()
Nu te supara ...te rog mult ...dar si eu am trecut printr-o incercare foarte grea si m-au ajutat mult rugaciunile catre "SFANTUL MINA"...postul si lacrimile mele de umilinta.Sunt sigura ca ajutorul l-ai primit de la SF.MINA...am vorbit si eu cu mai multi preoti si mi-au zis sa nu citesc aceste carti ca "talismanul...visul...etc..",ramane sa analizezi si sa vezi cum e mai bine pentru sufletul tau.Eu am vrut doar sa dau un sfat...si atat ....nu sa critic..DOAMNE AJUTA.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ei vor defapt să dea foc cu oricepreț la vise, că ei știu că visele-s de la draci... dar nu toate și nici proorociile... cum vor ei cu oricechip să se dea mai presus de secte și păgâni și eretici... păi bogumilii credeau că rugându-se văd lumina harului și repede unii au zis că e defapt lumina luciferică... dar sf. Noul Simion sau Serafim de Sarovsky ce lumină vedeau ei tot de la rugăciune? Păi lumina luciferică e de la mîndrie și de la primiri de năluciri pripite că intri la idei și lumini de la desfrânări... deci e diferență... căci crezi ca prostul că ceva e de la Dumnezeu dar e defapt de la necuratul... deci minciuna e problema și nu lumina, căci minciuna, neghina din tine strică și lumina... Iar că preasfânta Născătoare a avut vise și este și ea o proorociță, asta nimeni nu poate contesta... deci sunt răi și plin de jidoveală, inqqqizitori ce mai, toți cei ce vor cică să ne ''păzească'' de cel rău... defapt ei sunt niște armate de orbi care au plecat la bătălie așa orbi trăgând în tot ce mișcă... și dacă îi iei la rost după ce le dovedești ce au împușcat, vin cu răspunsul nevinovat ''păi am crezut... că e lupul'' și defapt fusese un țânțar și au tras după el și gloanțele au secerat o grădiniță plină de copilași ce se dădeau în leagăne și adunau flori pentru mămica lor...
Odată am ucis o vrabie ! Apoi pe toate... cele... le-am tot ucis fiindcă odată am ucis o vrabie. Last edited by vsovivi; 23.08.2010 at 13:55:57. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Visul Maicii Domnului | diana66 | Intrebari utilizatori | 6 | 06.01.2013 21:15:02 |
Slava maicii domnului | patricia2006 | Generalitati | 6 | 05.07.2012 16:21:19 |
iconita Maicii Domnului | loredana | Intamplari adevarate | 8 | 25.09.2010 14:03:34 |
Psaltirea Maicii Domnului | Daniela87 | Rugaciuni | 42 | 04.03.2010 12:51:39 |
Adormirea Maicii Domnului | partenie | Diverse Sarbatori | 20 | 15.08.2009 21:19:08 |
|