Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 12.01.2010, 20:07:47
Danette's Avatar
Danette Danette is offline
Member

Data înregistrării: 03.06.2009
Religia: Ortodox
Thumbs down Constiinta colectiva?

Citat:
În prealabil postat de anna21 Vezi mesajul
nu l-am vazut inca, dar pare interesant (la modul general..). Cred ca sotului meu i-ar placea, apreciaza filmele care abunda in efecte speciale.. sa te tot miri si minunezi de spectacolul (ieftin) oferit.. Oau!
Apropo: "Within a month of its release, Avatar developed a substantial fan base, with some moviegoers claiming to have experienced psychological depression and suicidal thoughts due to the realization that the lush and verdant world presented in the film does not actually exist." (de pe wikipedia.. exista acolo si trimitere la articol)
Rasu'-plansu'
De ce se numeste planeta Pandora? Sugereaza cumva "speranta" pt umanitate = intoarcere la natura si traire in simbioza cu aceasta? Din cat am inteles, toate formele de viata de pe acea planeta sunt legate in mod mistic intre ele. Tree of souls = constiinta colectiva?
Am devenit atenta la denumiri cand am auzit in trailer de "halleluiah mountains"! Ce?!

Ok, recunosc, nu am vazut decat doua trailere, poate ca filmul este plin de idei inaltatoare..

Si daca nu ma dumiresc, intru pe topicul acela unde ateul raspunde la orice intrebare..:)).
Asta o auzi numai la Jung si Freud. Doi psihopati dupa parerea mea, care neaga orice implicare a credintei in vindecarea oamenilor.

In plus, vorbirea cu mortii printr-un shaman adecvat, practicile woodoo, iubirea gen Maitreyi si restul ce s-a mai spus aici ma duce cu gandul la Charles Darwin, in nici un caz la crestinism.

PACAT, SUNT MULTI PE ACEST SITE, O REPET CARE NUMAI CRESTINI NU SE NUMESC.

PACAT DE RESTUL 1% CARE SALVEAZA ACEST FORUM ASA ZIS CRESTIN ORTODOX....
Vechi 12.01.2010, 20:11:34
anna21 anna21 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.03.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Danette Vezi mesajul
Asta o auzi numai la Jung si Freud. Doi psihopati dupa parerea mea, care neaga orice implicare a credintei in vindecarea oamenilor.

In plus, vorbirea cu mortii printr-un shaman adecvat, practicile woodoo, iubirea gen Maitreyi si restul ce s-a mai spus aici ma duce cu gandul la Charles Darwin, in nici un caz la crestinism.

PACAT, SUNT MULTI PE ACEST SITE, O REPET CARE NUMAI CRESTINI NU SE NUMESC.

PACAT DE RESTUL 1% CARE SALVEAZA ACEST FORUM ASA ZIS CRESTIN ORTODOX....
Danette, ti s-a parut ca sustin filmul avatar?
Daca da, imi cer scuze ca nu m-am facut inteleasa.

Nu pot sa zic direct ce am de zis pentru ca voi fi acuzata de ura, bigotism etc.. Oamenilor le-a placut filmul.
Atunci nu poti decat sa intrebi chestii evidente.. tree of life este constiinta colectiva? Da, normal ca da. Dar ideea nu-mi apartine. Asta este ce promoveaza filmul. nu eu!

Last edited by anna21; 12.01.2010 at 20:16:34.
Reply With Quote
Vechi 15.01.2010, 07:42:51
heaven's Avatar
heaven heaven is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.11.2008
Locație: Brasov
Implicit

Filmul "Avatar" nu am ajuns sa il vad,insa am inteles ca este interesant atat prin tematica sa,cat si prin efectele speciale.Altii mi-au spus ca este oarecum plictisitor.
In Bucuresti doar la Mall poate fi vazut?Ruleaza in fiecare zi?Multumesc!

Last edited by heaven; 15.01.2010 at 08:00:11.
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman Ciprian Mustiata Teologie si Stiinta 8 19.12.2012 16:12:08
filmul rusesc "Preotul" padrevicentiu Generalitati 9 14.04.2011 11:19:51
Dar filmul "Angora"? anika12 Biserica Ortodoxa si Massmedia 4 21.01.2011 11:25:14
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! valentinalogo Preotul 28 06.06.2010 07:26:42
Filmul "Locul Ingerului" andreicozia Generalitati 2 23.09.2009 16:14:30