![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]()
nu, doar ca viata e atat de scurta, iar cand iubesti timpul trece repede. Nu stiu, poate tu nu simti la fel, eu nu as putea concepe altfel, sa stiu ca se sfarseste totul o data cu moartea fizica. ce ti-am spus? credinta e credinta. :)
|
|
|||
|
|||
![]()
Pot sa inteleg asta, si sotia a trecut printr-o perioada depresiva cind am discutat despre asta, dar i-a trecut cind a inteles mai bine
|
|
|||
|
|||
![]()
pacat daca renunta ea la mai mult, in loc sa renunti tu la mai putin... dar din nou, nu e treaba mea sa judec. fiecare cum alege... era doar un gand.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Vine o vreme cind ni se spune sau aflam singuri ca Mos Craciun... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
mi-e cumva mila de oamenii care nu mai stiu sa fie ca niste copii.:)
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Exista multe alte directii in care poti ramine copil |
|
|||
|
|||
![]()
care ar fi acele directii, daca nu sunt indiscreta? eu stiu ca un copil se bucura de tot ce exista. isi pune intrebari si crede in povesti frumoase, care pana la urma ajung sa fie parte din el, din structura lui. Cuvantul frumos adresat apei, o modeleaza frumos. Sunt studii facute asupra apei care confirma asta, iar omul e in proportie destul de mare, apa. gresesc? :)
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Partener ateu | onyx235 | Nunta | 87 | 26.03.2011 21:52:20 |
Suntem crestini, intrebati-ne orice | andreicozia | Generalitati | 133 | 16.08.2010 23:01:34 |
Eminescu ateu? | pisi | Generalitati | 39 | 18.01.2010 16:49:03 |
De ce sunt ateu agnostic | hmiron | Teologie si Stiinta | 43 | 30.12.2009 22:51:32 |
ateu sau crestin? | Dan-Virgil | Generalitati | 33 | 12.07.2008 21:21:58 |
|