Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 14.01.2010, 21:33:03
eduardd
Guest

Implicit Feng Shui, cristaloterapie si alte obiceiuri pagane

Pentru ca "viata" m-a adus foarte aproape de oamenii ce cred in cristaloterapie, feng shui, chakre si alte acestea... rog pe toti cei care practica acestea obiceiuri pagane ( de a crede in puterea pietrelor, de a purta cristale prin poseta, la gat in casa. De a achizitioma broaste pe gramezi de bani si tigri cu capete de balaur, pietre cantatoare..si multe, multe altele!!) VA ROG in numele Lui Dumnezeu spovediti acestea.
Sunt obiceiuri pagane ce nu au nicio legatura cu Ortodoxia.

Daca nu intelegeti de ce e pacat sa crezi intr-o piatra sau intr-un balaur..cereti sfat la duhovnic. Nu va mai lasati inselati de cei ce spun ca nu e nimic rau...ca merge langa icoana din perete si un leu pazitor un Budha sau o piatra din ametist..

Fratilor, va rog NU mai ascundeti aceste lucruri la spovedanie!!
Personal am intalnit crestini care cred cu tarie in aceste lucruri dracesti dar ascund la spovedanie si parintele le da binecuvantare sa se apropie de Sfintele Taine.
ESTE FOC fratilor, FOC!
Daca nu vreti sa credeti ceea ce eu spun aici, nu ma supar nici nu va condamn. Dar macar vorbiti cu parintele duhovnic.

Este un intreg curent ( si o spun cu durere si uimire) in lume acest feng shui....si incredintarea vietii noastre unei pietre..

Asa cum spuneam recent cuiva.. Daca Dumnezeu vroia sa ne pazeasca o piatra ne lega una de gat si nu ne mai dadea inger pazitor..

Dumnezeu sa ne miluiasca ca e multa sminteala in lume.
Reply With Quote
Vechi 14.01.2010, 22:09:17
eduardd
Guest

Implicit

Pentru parintii ce citesc acest forum.
Poate ca ar trebui sa le vorbiti enoriasilor la predici despre gravitatea acestor pacate. Despre zodiace si horoscoape. Despre aceasta indoctrinare in masa a tinerilor. Personal cunosc profesor de geografie (din orasul meu) ce tine la orele de geografie sedinte de deschidere a chakrei si influenta pietrelor asupra psihicului uman. Am avut de curand o discutie pe aceasta tema cu ea si mi-a spus ca sunt invechita..

Avem nevoie de cateheze.
parerea mea este ca ajungem sa credem atat de usor in aceste absurditati ptr ca NU ne cunoastem religia. Nu stim ce inseamna de fapt a fi crestin ortodox.
Avem nevoie de cateheze, parintilor. Va spun in calitate de mama si de crestin.
Daca inima copiilor ( si nu, numai) nu va fi umpluta cu Hristos o va umple..."codul lui oreste" si altii ca el..

Last edited by eduardd; 14.01.2010 at 22:31:17.
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ce parere aveti despre emisiunea si cartea lui Oreste? alexdu Generalitati 47 22.01.2013 10:22:31
Oreste Teodorescu Andrei B. Generalitati 33 28.07.2011 08:15:26
Codul lui Moise... silverstar Generalitati 8 30.01.2009 22:25:04
Codul lui Da Vinci... anyyacory Despre Biserica Ortodoxa in general 99 09.07.2008 08:28:39