![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
La multi ani!
Necazul vietii mele in clipa de fata? Am un baietel de 10 luni care are o malformatie complexa la inima...In ciuda faptului ca medicii m-au avertizxat in legatura cu consecintele, va marturisesc ca Maica Domnului mi-a ascultat rugaciunile si a s-a milostivit de el, iar bebe Dimitris este intr-o forma fizica foarte buna. Medicii dau din umeri, insa eu stiu ca Dumnezeu il va ajuta mult pe Dimitris. Suntem programati la operatie in primavara si cred ca va fi bine pana la urma. Mediul trateaza, dar Dumnezeu vindeca! Dumnezeu sa va ajute pe toti si sa va lumineze gandurile! |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Care este scopul vietii? | amatyyy | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 53 | 23.05.2013 20:57:02 |
Discretia care pazeste taina vietii duhovnicesti autentice | Adriana Cluj | Calugarul | 3 | 12.03.2012 18:33:52 |
Care este pozitia BOR fata de persoanele care fac doar cununuia civila? | elom | Nunta | 38 | 16.08.2011 23:45:58 |
Ce asteapta o fata care vrea sa se casatoreasca de | Ioan_Ciobota | Generalitati | 42 | 28.07.2007 01:13:20 |
|