Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Despre Biserica Ortodoxa in general

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 17.01.2010, 13:03:08
adelin's Avatar
adelin adelin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.08.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Danut7 Vezi mesajul
In Est e Biserica lui Hristos , inca.
Bineinteles! Totusi, sa nu uitam ca si Vaticanul a facut diferite conferinte, multe la numar, si foarte importante, referitor la problema implantarii cipurilor.
Mai drevrem, un forumist imi cerea sa dovedesc faptul ca cipurile vor avea efecte negative. Ei bine, acest lucru il vei vedea cand vei da accept sa ti se introduca micro-cipu. Defapt, nu va ma fi cine sa vada atunci, greseala este gata facuta
De pilda, o femeie din America a acceptat implantul cipului. Dupa aceea, s-a casatorit, si-a facut o familie si a incercat sa conceapa un copil. Nu a reusit. A incercat a doua si a treia oara, si tot nu a ramas insarcinata. Dupa aceea a mers la medic. I se parea ciudat si medicului ca de ce nu poate sa nasca, atata vreme cat are un organism asa construit incat poate ramane insarcinata foarte usor. Atunci si-a dat seama ca ceva nu este in regula. A facut cerere si i s-a scos cipul. Apoi a ramas femeia insarcinata Eu cred ca acestea vor avea si efecte de scaderea numarului populatiei globale, pentru a micsora efectul negativ al economiei in pierdere. Deci, totul se rezuma la bani, nu la oameni..
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ce veti face pe 21 decembrie? Florin-Ionut Umanitare 243 04.02.2013 23:08:31
Cand va veni vremea, ce vei alege ? eodor nastasa Generalitati 25 21.05.2012 12:56:20
Ce simte omul cand face rau? ladyanda Generalitati 16 08.12.2010 08:37:20
Sa nu ucizi. Dar cand va veni pecetea? colaps Generalitati 56 04.08.2010 21:15:10
Cand se face cununia religioasa si alte detalii sophia Nunta 2 29.06.2009 11:26:56