Citat:
În prealabil postat de Danut7
In Est e Biserica lui Hristos , inca.
|
Bineinteles! Totusi, sa nu uitam ca si Vaticanul a facut diferite conferinte, multe la numar, si foarte importante, referitor la problema implantarii cipurilor.
Mai drevrem, un forumist imi cerea sa dovedesc faptul ca cipurile vor avea efecte negative. Ei bine, acest lucru il vei vedea cand vei da accept sa ti se introduca micro-cipu. Defapt, nu va ma fi cine sa vada atunci, greseala este gata facuta

De pilda, o femeie din America a acceptat implantul cipului. Dupa aceea, s-a casatorit, si-a facut o familie si a incercat sa conceapa un copil. Nu a reusit. A incercat a doua si a treia oara, si tot nu a ramas insarcinata. Dupa aceea a mers la medic. I se parea ciudat si medicului ca de ce nu poate sa nasca, atata vreme cat are un organism asa construit incat poate ramane insarcinata foarte usor. Atunci si-a dat seama ca ceva nu este in regula. A facut cerere si i s-a scos cipul. Apoi a ramas femeia insarcinata

Eu cred ca acestea vor avea si efecte de scaderea numarului populatiei globale, pentru a micsora efectul negativ al economiei in pierdere. Deci, totul se rezuma la bani, nu la oameni..