![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
când am vazut aseară că nu a ieșit Prigoniță, că monstruoasa coaliție care a ieșit la vot l-au linșat... stârnind pisma pe tembeliziuni fiindca Prigoniță are mașină tare sau firma cu avioane mititele sau că a studiat în America... și ca atare nu merită a fi ales că e de vină tacsu' masonu' ... am suferit amarnic fiindcă eram sigur că el o să cîștige ca mă pacaliseră analistii de pe TV fiindca are mesaj bun deci am crezut ca o sa fie cum spun ei și că o să cîstige fără probleme dar se pare ca pisma a orbit alegatorii și nimeni nemaifiind interesat de diferențele de mentalitate, de mesaj, de comportament și alte lucruri pe care le iei in seama atunci când mergi la vot... s-a ales praful de strădania lui, lucru care tare m-a întristat pentru el... și acum iarăși nu pot decât să mă mir iar cum poporul acesta preferă mereu să voteze cu cei care 42 de ani cu prelungiri încă 20 și-au tot batut joc de poporul Domnului, de poporul român........... dar mai au un pic echipa asta de păcălici ce conduc senatul, mai au 42 de luni de huzur și gata... o să se termine cu prigeoana... asta... deci au mai trecut câteva zile ce necesită multă rabdaree, răbdărikă, răbdăroi ca să nu ne preschimbăm în moroi... așa cum ar vrea unii să ne nemulțumim și să nu mai răbdăm... minciuna și furtul și diversiunea... adică linghishpirul învârtoselilor și dezinformărilor...
AMR 1260-(18+31-21)=1233 sau 1232 de zile... de prigeoană... ca ziua de azi înca e în derulare. Last edited by vsovivi; 18.01.2010 at 13:57:50. |
|
|
|||
|
|||
|
aproape că au mai trecut 34 de zile, deci AMR 1197 zile (defapt nopți) de prijegoană... plină de poante căci acum s-au regrupat rechinii cu colți de arginți crescători, și și-au pus sînge tânăr la gospodăriile lor ca șefi la conducerea mașinăriilor de război spre distrugere... că doar așa au și declarat că vor să distrugă referendumul cu PDL cu tot... și nimic nu o să le stea în cale, că doar daca curtea constituțională nu s-a încurcat cu respectarea celei mai importante prevederi din ea, cu suveranitatea, înscăunându-l lejer pe șeful parlamentului că mare dictator, cu participarea patriarhului, absorbindu-ne în absolut nimic, iar poporul ce să mai zică despre voința lui? că acum iată că în loc de voință avem așa, doar o părere, consultativă și nicidecum o voință obligator de pus în aplicare în cel mai scurt timp... deci atunci cum or să se încurce ei între ei, tinerii adepți ai lui cheguevara și cum credeți că vor renunța ei așa benevol la fidelitate față de democarția asta originală a lui fidel castro-lova; lova, lova lova... fantastic, bombastic... făcând în comisia aia de revizuire cu constituția până la urmă harcea parcea... și aplicând referendumul la anu' și la mulți babani... deci întrebarea este cum se aplică referendumul până atunci? aceasta e întrebarea! căci se prevede clar la Constituție că referendumul exprimă voința și nu părerea maselor! iar suveranitatea... a cui e suveranitatea? până atunci firește că Pisikaa o să încerce să păcălească boborul cu prezicătorul... că asta a ajuns tembelizorul... prezicătorul de dezastre și calamități stârnite într-o halbă de bere... de la avere firește... că nu se lasă până nu ne ștampilează pe toți... cu laser, cu ultra sunete, cu timbre... cu orice numa' ca să li se piardă urmele... dar sigur n-or să scape... numai Domnul, Cuvântul lui Dumnezeu te scapă... pentru că El chiar poate să te scape, măi creștinule bun... de erete... oricât te-ai da tu căprioară nevinovată... Last edited by vsovivi; 22.02.2010 at 17:13:52. |
|
|
|||
|
|||
|
Hai să vă pun o întrebare:
Cine este dracul tânăr care a participat la ceremonia de înmormântare a părintelui Constantin Galeriu după cum a proorocit părintele zicând că „dracul tânăr va veni la înmormântarea mea”? și care este biografia secretă a acestui îndrăzneț, pe atunci doar drăcușor la corpul ..? La ceremonia aceea mă refer, de înmormântare, cînd a apărut în jurul soarelui un curcubeu circular, din pricina aceea, eu așa cred, că Dumnezeu a arătat sfințenia părintelui în calea lui cu Dumnezeu de a se împăca el mereu cu oamenii de știință care nu cunosc Creația dar cu care părintele nu căuta să se certe ci să aibă un dialog pașnic, nefățarnic, în drumul spre Adevăr, căci Soarele reprezintă Lumina Creației, căci este luminătorul cel mare care luminează el, despărțind lumina de întuneric, după ziua 4-a în care a fost creat, alergând de atunci pe deasupra pământuui neoprit decât o singură dată aproape o zi întreagă pe vremea lui Iosua, slujind mereu Domnului, iar curcubeul circular din jurul soarelui reprezintă sfințenia, iertarea așa ca pe vremea lui Noe... Deci sfințenia lui Dumnezeu în creație, deci iată a fost un Cuvânt Ceresc de învățătură arătat prin semn sfânt pe Cer de către Dumnezeu chiar în ziua aceea. Iar drăcușorul care se va autoîntrona, că patriarhul a participat deja cînd a fost înscăunat ca mare dicatator președintele senatului de către Curtea Constituțională cu ocazia jurământului președintelui într-o splendidă și impunătoare biserică, înalți judecători care cu toții au mințit prin gura broscoiul, în direct, în privința referendumului și a suveranității, adică afirmând că voința populară este doar o părere consultativă, „învățăndu-ne” ei cum se aplică Constituția și aruncând țara în cea mai înaltă fărădelege, iar drăcușorul de care vorbim este nimeni altul decât Victor Viorel Ponta... cu mama sa infractoare Cornelia Naum... împreună cu care au furat vila Pătrășcanu... și a împins la sinucidere pe colegul lui, procurorul Panait. Eu asta deduc din proorocii (Sf Lavrenție, CLD, C.Galeriu, A Boca și alții) ... dar eu nefiind prooroc, doar am dedus văzând ce se întâmplă, dar vor confirma cei ce sunt cu adevărat prooroci în Duhul dacă am sau nu dreptate, iar eu cred că astea sunt vremurile... deci iată că am stat pe fază și am socotit! Last edited by vsovivi; 24.02.2010 at 15:07:52. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
(1) Suveranitatea națională aparține poporului român, care o exercită prin organele sale reprezentative, constituite prin alegeri libere, periodice și corecte, precum și prin referendum. (2) Nici un grup și nici o persoană nu pot exercita suveranitatea în nume propriu. ARTICOLUL 90 Președintele României, după consultarea Parlamentului, poate cere poporului să-și exprime, prin referendum, voința cu privire la probleme de interes național. ARTICOLUL 1 (1) România este stat național, suveran și independent, unitar și indivizibil. (2) Forma de guvernământ a statului român este republica. (3) România este stat de drept, democratic și social, în care demnitatea omului, drepturile și libertățile cetățenilor, libera dezvoltare a personalității umane, dreptatea și pluralismul politic reprezintă valori supreme, în spiritul tradițiilor democratice ale poporului român și idealurilor Revoluției din decembrie 1989, și sunt garantate. (4) Statul se organizează potrivit principiului separației și echilibrului puterilor - legislativă, executivă și judecătorească - în cadrul democrației constituționale. (5) În România, respectarea Constituției, a supremației sale și a legilor este obligatorie. Citat:
(1) Revizuirea Constituției poate fi inițiată de Președintele României la propunerea Guvernului, de cel puțin o pătrime din numărul deputaților sau al senatorilor, precum și de cel puțin 500.000 de cetățeni cu drept de vot. (2) Cetățenii care inițiază revizuirea Constituției trebuie să provină din cel puțin jumătate din județele țării, iar în fiecare din aceste județe sau în municipiul București trebuie să fie înregistrate cel puțin 20.000 de semnături în sprijinul acestei inițiative. ARTICOLUL 151 (1) Proiectul sau propunerea de revizuire trebuie adoptată de Camera Deputaților și de Senat, cu o majoritate de cel puțin două treimi din numărul membrilor fiecărei Camere. (2) Dacă prin procedura de mediere nu se ajunge la un acord, Camera Deputaților și Senatul, în ședință comună, hotărăsc cu votul a cel puțin trei pătrimi din numărul deputaților și senatorilor. (3) Revizuirea este definitivă după aprobarea ei prin referendum, organizat în cel mult 30 de zile de la data adoptării proiectului sau a propunerii de revizuire. ARTICOLUL 152 (1) Dispozițiile prezentei Constituții privind caracterul național, independent, unitar și indivizibil al statului român, forma republicană de guvernământ, integritatea teritoriului, independența justiției, pluralismul politic și limba oficială nu pot forma obiectul revizuirii. (2) De asemenea, nici o revizuire nu poate fi făcută dacă are ca rezultat suprimarea drepturilor și a libertăților fundamentale ale cetățenilor sau a garanțiilor acestora. (3) Constituția nu poate fi revizuită pe durata stării de asediu sau a stării de urgență și nici în timp de război. Citat:
Last edited by vsovivi; 25.02.2010 at 18:24:28. |
|
|
|||
|
|||
|
AMR 1193 de zile din dictatura senatului asupra statului, asupra poporului; iar pe tron e fărădelegea ridicată la putere maximă!
Last edited by vsovivi; 26.02.2010 at 16:09:40. |
|
|
|||
|
|||
|
AMR 1190 de zile de teroare asupra voinței poporului exprimată liber prin referendum până la...
Că de când s-a autoînscăunat antichrist prin minciuna și ispita lui pisikaa ieșită pe gura broscoiului mare șef al CC, iar de cealaltă parte, se vedia cum strigă diavolul către Domnul nostru Iisus Hristos răstignit pe cruce întrebând perfid, insolent și obraznic: de ce ești prost și rabzi? (Ci fă greve și răscoale și studiază strategiile viclene ale nemulțumirilor ca să te revolți... având în spate tone de maculatură și simboluri psihedelice, dându-se el mântuitor, el diavolul... care ne încolțește, în noapte.) și de atunci se scutură și se cutremură tot pământul. Last edited by vsovivi; 02.03.2010 at 11:50:13. |
|
|
|||
|
|||
|
Taberele dușmane și-au ales generalii și sunt acum pregătite să dea asaltul ...... final.
Iar noi, cei care am rămas pe redută și care am fost de am votat la referendum și s-a validat avem o singură datorie... sfântă și de mare onoare. Last edited by vsovivi; 11.03.2010 at 18:12:53. |
|
|
|||||||
|
|||||||
|
Citat:
(1) Suveranitatea națională aparține poporului român, care o exercită prin organele sale reprezentative, constituite prin alegeri libere, periodice și corecte, precum și prin referendum. (2) Nici un grup și nici o persoană nu pot exercita suveranitatea în nume propriu. ARTICOLUL 90 Președintele României, după consultarea Parlamentului, poate cere poporului să-și exprime, prin referendum, voința cu privire la probleme de interes național. ARTICOLUL 1 (1) România este stat național, suveran și independent, unitar și indivizibil. (2) Forma de guvernământ a statului român este republica. (3) România este stat de drept, democratic și social, în care demnitatea omului, drepturile și libertățile cetățenilor, libera dezvoltare a personalității umane, dreptatea și pluralismul politic reprezintă valori supreme, în spiritul tradițiilor democratice ale poporului român și idealurilor Revoluției din decembrie 1989, și sunt garantate. (4) Statul se organizează potrivit principiului separației și echilibrului puterilor - legislativă, executivă și judecătorească - în cadrul democrației constituționale. (5) În România, respectarea Constituției, a supremației sale și a legilor este obligatorie. Citat:
ARTICOLUL 150 (1) Revizuirea Constituției poate fi inițiată de Președintele României la propunerea Guvernului, de cel puțin o pătrime din numărul deputaților sau al senatorilor, precum și de cel puțin 500.000 de cetățeni cu drept de vot. (2) Cetățenii care inițiază revizuirea Constituției trebuie să provină din cel puțin jumătate din județele țării, iar în fiecare din aceste județe sau în municipiul București trebuie să fie înregistrate cel puțin 20.000 de semnături în sprijinul acestei inițiative. ARTICOLUL 151 (1) Proiectul sau propunerea de revizuire trebuie adoptată de Camera Deputaților și de Senat, cu o majoritate de cel puțin două treimi din numărul membrilor fiecărei Camere. (2) Dacă prin procedura de mediere nu se ajunge la un acord, Camera Deputaților și Senatul, în ședință comună, hotărăsc cu votul a cel puțin trei pătrimi din numărul deputaților și senatorilor. (3) Revizuirea este definitivă după aprobarea ei prin referendum, organizat în cel mult 30 de zile de la data adoptării proiectului sau a propunerii de revizuire. ARTICOLUL 152 (1) Dispozițiile prezentei Constituții privind caracterul național, independent, unitar și indivizibil al statului român, forma republicană de guvernământ, integritatea teritoriului, independența justiției, pluralismul politic și limba oficială nu pot forma obiectul revizuirii. (2) De asemenea, nici o revizuire nu poate fi făcută dacă are ca rezultat suprimarea drepturilor și a libertăților fundamentale ale cetățenilor sau a garanțiilor acestora. (3) Constituția nu poate fi revizuită pe durata stării de asediu sau a stării de urgență și nici în timp de război. Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Last edited by vsovivi; 23.04.2010 at 18:09:31. |
|
|
|||
|
|||
|
Și iată aici până unde se merge cu călcarea în picioare a voinței poporului, exprimată prin referendum... de către aleșii care s-au ales și iar s-au tot reales ca la al nu-știu-câtelea congres... că degeaba au 'pușcat pisikaa doar de ochii gLumii în '89... că ea a învins... prin ei.
Deci răbdare că AMR=37 luni de furt la cel mai înalt nivel, furtul suveranității poporului român creștin și liber căci CC a transformat referndumul în părere neimportantă, mârâind exact ce a mârâit și pisica aia bătrână ria. De aia că nu mai e de furat altceva... Și cu ea ce o să facă? Păi or s-o dea la străini fie direct fie încetul cu încetul... bucățică cu bucățică... dumicat cu dumicat așa ca s-l poftești tu, că și tu poftești tot ce pune dracul în cârlig. Așa cum au pățit grecii așa o să pățim și noi dacă chiar nu vrem să vedem cine sunt cei care au creat dezastrul și cum s-au emanat ei și s-au tot reemanat ca și niște ''salvatore dela patria'' ieșiți ei din spuza mării, din zațul de cafia și din trabucele lui cheguevara... cu țigara. Păi voi chiar nu vedeți cine surpă și cine caută să clădească pe fratele său în țara asta? Voi chiar nu vedeți cât de mare este lepădarea de credință din vremurile lui antichrist? Defapt mai bine să nu vezi că dacă vezi ce o să faci? Păi o să faci ce te-au învățat ei, la școlile lui ispavlovici, o să te nemulțumești și o să te revolți și o să calci împreună cu ei ca să strivești toți nevinovații, văduvele și orfanii și pe toți slujitorii Domnului, pe maimari, pe sfinți și pe proorocii care nu li se supun lor... și o să bei apoi berea aia clocită cu plăcere mare atunci când o să-ți ofere câte un mic sau o cartelă de cumpărături. Așa că nu te mai nemulțumi în neștire Creștine ca să te îngâmfi și de frica aia a crizei că zici că o să pieri de foame, căci nemulțumirea = mila spurcată și mișelească de sine ce a uitat de Credință... Și oricum n-ai cum să scapi, așa că degeaba tot învinovățești pe fratele tău... mai mare și mai bun. El vede iar tu ai bârna cu care împungi ca să scoți paie cu ficat și cu inimă și cu ochi cu tot. Păi nu așa... Last edited by vsovivi; 18.05.2010 at 13:40:00. |
|
|
|||
|
|||
|
Și uite domnule cum încep trădările căci iată pe cine îl propune ispisisikaa pentru a fi judecător la Curtea Constituțională a României, pe unul din marii torționari procurori de pe vremea lui Ceaușescu.
În cazul ăsta nu are cum să se aplice voința poporului exprimată prin referendum validat ci „băieții - ăștia - buni de tot” vor continua dictatura comunista cu față inumană... sau subumană. Deci au mai rămas 35 luni de dictatură parlamentară cu învoire de la CConst. a României. Dar bătălia se va da acum pe viață și pe moarte... căci acum e vorba de răzbunare cu ajutorul fraierilor manipulați deveniți suporteri. Last edited by vsovivi; 02.06.2010 at 09:52:29. |
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| cine/ce sunt? | victortiti89 | Din Noul Testament | 1 | 29.05.2011 18:31:25 |
| Cine are nevoie | laurschepsis | Umanitare | 2 | 24.02.2011 23:01:53 |
| Cine stie? | Adriana Cluj | Generalitati | 2 | 26.08.2010 21:36:05 |
| Cine stie? | KKokos | Generalitati | 2 | 02.12.2009 18:24:33 |
| Eu cu cine votez? | ClaudiuT | Stiri, actualitati, anunturi | 81 | 02.08.2009 23:22:27 |
|
|