Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 20.01.2010, 11:18:34
topcat
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de anaana71 Vezi mesajul
stii cati termeni neadecvati, egoisti si mincinosi sunt in manuale? o groaza. aici ideea este ca esti ateu si copii tai trebuiesa fie la fel. aici nu-i chestie de etica, morala sau educatie. tu nu crezi, ti se pare aberant, deci nici ceilalti (membri ai familiei, ma refer, in special copiii) nu trebuie sa creada.... ca a aberant. mos craciun exista sau a existat pt copiii tai?
Ti-am mai spus, a spus singur ca nu exista Dzeu. Iti mai repet?
Am mai spus si asta, ei cred in mosu, desi in ultimul an a trebuit sa admitem ca mosii de pe la magazine, scoala sint doar "ajutoarele" lui.
Reply With Quote
Vechi 20.01.2010, 11:20:54
Imogene's Avatar
Imogene Imogene is offline
Senior Member

Data înregistrării: 08.01.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de topcat Vezi mesajul
Deci, e mai plauzibil sa existe mosul decat Dumnezeu pentru copilul tau? :)
Vechi 20.01.2010, 12:49:58
topcat
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Imogene Vezi mesajul
Deci, e mai plauzibil sa existe mosul decat Dumnezeu pentru copilul tau? :)
desigur :)
Reply With Quote
Vechi 20.01.2010, 11:37:02
anaana71's Avatar
anaana71 anaana71 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.11.2009
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru anaana71
Implicit

Citat:
Am mai spus si asta, ei cred in mosu, desi in ultimul an a trebuit sa admitem ca mosii de pe la magazine, scoala sint doar "ajutoarele" lui.
hihihihi.... si daca zice ca vaca e mova si scrie milka pe ea? copii fac ce spun parintii. daca iti spunea ca Dumnezeu exista nu cred ca mai era asa tolerant ca in cazul lui Mos Craciun, care are "ajutoare", dar Dumnezeu nu exista...hihihihi... uite asa se face cercul vicios. am mai auzit varianta asta, exista mos craciun, dar dumenezeu este o aberatie.... din aceasta cauza te-0am intrebat. pe un copil l-am intrebat daca a auzit de Dumnezeu, si mi-a spus ca da, si l-am intrebat: si cine este? si el mi-a raspuns: Superman. am cascat ochii asa si l-am intrebat de ce? si mi-a spus: pentru ca e bun, vine din cer, ajuta lumea, e curajos si viteaz, si parintii lui sunt in cer..... mai zi ceva.
Vechi 20.01.2010, 12:52:44
topcat
Guest

Implicit

Citat:
hihihihi.... si daca zice ca vaca e mova si scrie milka pe ea? copii fac ce spun parintii. daca iti spunea ca Dumnezeu exista nu cred ca mai era asa tolerant ca in cazul lui Mos Craciun, care are "ajutoare", dar Dumnezeu nu exista...hihihihi... uite asa se face cercul vicios. am mai auzit varianta asta, exista mos craciun, dar dumenezeu este o aberatie.... din aceasta cauza te-0am intrebat. pe un copil l-am intrebat daca a auzit de Dumnezeu, si mi-a spus ca da, si l-am intrebat: si cine este? si el mi-a raspuns: Superman. am cascat ochii asa si l-am intrebat de ce? si mi-a spus: pentru ca e bun, vine din cer, ajuta lumea, e curajos si viteaz, si parintii lui sunt in cer..... mai zi ceva.
Nu mai poti spune nimic, si pentru mine e tot ceva de genul asta :)
Oricum, tot sta la ora de religie pentru ca scoala nu e pregatita sa o inlocuiasca. Face in schimb o ora in plus fata de ceilalti copii, chipurile de sah.
Reply With Quote
Vechi 20.01.2010, 13:22:18
anaana71's Avatar
Senior Member

Implicit

auzi, a disparut Creatorul? nu-i mai vad topicul tocmai invatasem limba elfa pt el.... hahahahahahha
Vechi 20.01.2010, 13:29:53
anaana71's Avatar
Senior Member

Implicit

sa trecem la oile noastre. nu mi-ai raspuns ce faci daca cel mic iti spune ca vaca e mova si scrie milka pe ea. o sa spui la fel: copilul singur a zis ca vaca e mova si scrie milka pe ea. imi mai repet?
Vechi 20.01.2010, 15:34:45
topcat
Guest

Implicit

Citat:
sa trecem la oile noastre. nu mi-ai raspuns ce faci daca cel mic iti spune ca vaca e mova si scrie milka pe ea. o sa spui la fel: copilul singur a zis ca vaca e mova si scrie milka pe ea. imi mai repet?
Daca cel mic imi spune ca vaca e mova, ii arat o vaca normala, eventual o ciurda de vaci normale sau chiar o vaca verde, in realitate si in poze. Daca el va sustine in continuare ca vaca e mova, o sa il mingii usor pe cap, o sa ii dau dreptate si am sa reiau discutia peste citeva luni :)
Reply With Quote
Vechi 20.01.2010, 20:20:02
anaana71's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Daca cel mic imi spune ca vaca e mova, ii arat o vaca normala, eventual o ciurda de vaci normale sau chiar o vaca verde, in realitate si in poze. Daca el va sustine in continuare ca vaca e mova, o sa il mingii usor pe cap, o sa ii dau dreptate si am sa reiau discutia peste citeva luni :)
deci ii explici, ii arati, etc. cand ti-a spus ca nu exista Dumnezeu ai zis: NU. si culmea ai zis DA la mos craciun. daca e traditie botezul, e traditie mos craciun, de ce nu e traditie si Dumnezeu? din pdv al unui ateu asa ar trebui sa fie, ca si bau-bau, zana maseluta, bla,bla,bla. extraterestii exista?
Vechi 20.01.2010, 15:31:16
philalex philalex is offline
Senior Member

Data înregistrării: 30.05.2007
Locație: Bucuresti
Implicit

bai daca e vointa scapi de astea.....dar suntem slabi ca fire, insa cei puternici izbandesc!.....si fumatul poate fi compbatut...si cat se fumeaza aici...la noi, asa de multi fumatori...ti-e sila...le miroase gura...aoleu nu imi plac....
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Tutunul cristiboss56 Generalitati 29 06.01.2010 10:55:21
Liber la droguri si prostitutie?!? coralina Generalitati 230 01.10.2009 15:21:17
alcoolul danyel Generalitati 13 20.12.2006 19:59:29