![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Va trebui sa luam atitudine si cred ca vor reusi sa ii oprim atata timp cat vor mai fi oameni credinciosi pentru care sa mai astepte Dumnezeu.
Iata ca vor veni timpuri cand nu ne vom putea ruga. De exemplu daca merge cineva unde e un concert rock nu stiu pe cat de usor ii va fi sa se roage, fata de cum s-ar ruga pe munte. Sfintii ne-au avertizat de asta, asa ca avem nevoie sa ne consolidam rugaciunea, sa invatam sa ne rugam. Apoi, inainte de asta s-ar putea sa murim maine si sa nu prindem timpurile astea, asa ca mereu trebuie sa fim pregatiti. Doamne ajuta!
|
|||
|
|||
![]()
Are cineva un link cu textul legii care s-a adoptat in Romania?
|
|
|||
|
|||
![]()
E foarte grav ce se intampla...Cine a trait ani multi sa se bucure...Cei din urma nu vor mai reusi performanta asta...
Cred ca gripa porcina a fost momeala...Ne-au atras atentia cu fictiunea asta ca sa poata sa introduca codexul...Au indus oamenilor frica asta ca ar putea muri de la porcina, si i-au facut sa nu se mai gandeasca si la codex alimentarius care nu le-ar putea aduce moartea decat peste cativa ani...Insa codexul chiar aduce moartea pe cand porcina nu...Si uite asa au bagat baietii si codex alimentarius si vaccin anti-porcina ca sa ne mai rarim oleaca, ca suntem cam multi pe planeta asta si nu mai incapem... Last edited by Ioan-Victor; 20.01.2010 at 22:59:55. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
CODEX ALIMENTARIUS !! Romania trezeste-te !!!! | Trandafir_Alb | Generalitati | 102 | 11.01.2011 01:13:21 |
Romania si Codex alimentarius | Eliana | Generalitati | 6 | 12.11.2010 21:51:45 |
Codex Alimentarius | theofan | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 16.02.2009 16:24:02 |
Genealogia din codex Vaticanus | OryNider | Din Noul Testament | 1 | 28.12.2008 02:16:47 |
|