![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Nici eu nu stiu cum altfel decit recunoscindu-l in lucrurile care-ti misca inima si-ti cresc sufletul, dar se pare ca altii stiu altceva... sau isi imagineaza?
|
|
|||
|
|||
![]()
poate. nu e treaba mea sa judec si nici nu-mi place sa judec pe altul...are CINE. eu stiu catre CINE vreau sa privesc si stiu ce cred si mi-e de-ajuns.
|
|
||||
|
||||
![]()
OK, aveti dreptate. Hristos nu se vede.
Se vede in urmarea Biserici si in iubirea aproapelui (prieten sau dusman). voi iubiti oamenii ca vati uitat la Avatar? Pe mine ma iubiti? Eu va vreau binele , si vreau sa va mantuiti, dar recunosc ca nu va iubesc intocmai cum ati zis ca am inima goala . Nu pentru ca nu as vrea, ci pt ca nu stiu sa iubesc. Voi ma iubiti?
|
||||
|
||||
![]()
Se va ruga vreunul dintre voi ca sa ma mantuiesc 40 de zile?
Ca si eu ca orice om , am nevoie de rugaciune. Chiar va rog, vreti sa va rugati pt mine? Stie Dumnezeu cum ma cheama. Ziceti , va rog, un Acatist pt mine , oricare credeti . Vreti?
|
|||
|
|||
![]()
Am sa-l rog pe Dumnezeu sa faca o minune si sa te mantuiasca mai devreme de 40 de zile. :)
|
|
|||
|
|||
![]()
Se refera la a te ruga pt. mantuirea lui timp de 40 de zile.
|
|
|||
|
|||
![]()
Dumnezeu poate face o minune in mai putin de o secunda, dar pentru asta trebuie credinta, mai mult decat un bob de mustar.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu mereu ma rog si pentru prietenii mei forumisti :)) |
|
|||
|
|||
![]()
si pentru aia mai ciudati? :)) ( ma refer la mine)
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman | Ciprian Mustiata | Teologie si Stiinta | 8 | 19.12.2012 16:12:08 |
filmul rusesc "Preotul" | padrevicentiu | Generalitati | 9 | 14.04.2011 11:19:51 |
Dar filmul "Angora"? | anika12 | Biserica Ortodoxa si Massmedia | 4 | 21.01.2011 11:25:14 |
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! | valentinalogo | Preotul | 28 | 06.06.2010 07:26:42 |
Filmul "Locul Ingerului" | andreicozia | Generalitati | 2 | 23.09.2009 16:14:30 |
|