Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Cultura, Arta, Stiinta > Muzica Bisericeasca

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 21.01.2010, 11:20:04
geo.nektarios's Avatar
geo.nektarios geo.nektarios is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.07.2008
Religia: Ortodox
Implicit

cautand prin site-uri grecesti, am gasit acest link cu carti scanate/fotografiate si care sunt scumpe la vedere. In ce sens? sunt multe carti si grecesti, dar sunt si dintre cele mai frumoase carti de psaltichie romaneasca: cartile lui Anton pann si Macarie, Suceveanu s.m.a. Merita sa le descarcati, uneori siteul este cu probleme, nu va speriati, isi revine daca reveniti de mai multe ori dupa ca va da erori! Cartile merita descarcate, NU SUNT LA INDEMANA ORICUI si numai in muzee daca le gasiti si cine stie daca va lasa sa le scanati!

Eu mi-am descarcat toata colectia lui Anton Pann si tot ce era romanesc!

http://graeca.canto.ru/upload/Montre...tic_Books_PNG/

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
videoclipuri ce impresioneaza sufletele noastre Sebastiana Generalitati 15 03.08.2011 15:40:29
Sfântul Vasile cel Mare : picături de înțelepciune - PENTRU SUFLETELE NOASTRE cristiboss56 Pocainta 19 12.01.2010 18:45:34
Mereu întâmpin probleme la logare deși am trimis zeci de email-uri... CosminN Stiri, actualitati, anunturi 0 07.06.2009 13:45:55
Pacea in sufletele noastre- Pactul cu vrajmasul - pacea mincinoasa patinina34 Pocainta 5 20.02.2009 10:02:44