![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Povesti,ne speriem de fiecare data cand apare ceva nou.Iar chestia cu usturoiul si menta...
Sa introduca ce vor(oricum o vor face),atata timp cat ne putem ruga...ce intra in stomac intra si in hazna. |
|
||||
|
||||
![]()
Eu la o adica de usturoi ma si pot debarasa daca e bai, asta este...iar menta nu prea consum oricum
![]() Mi-e sa nu se ia de ceapa!!!! ![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
cred ca atitudinea"abureli, nu are cum sa fie asa" este cea care se doreste sa ne fie indusa. lucrurile isi vor urma, oricum fagasul lor dinainte stabilit, deci in zadar ne agitam noi. dar voiam doar sa arat ca ideea vehiculata de unii sf parinti, cum ca populatia planetei va trebui redusa considerabil ca sa se poata controla eficient prinde contur. Dumnezeu e acela care ne poarta de grija, nadejdea trebuie sa o avem in El. in rest,... Doamne miluieste!
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Da, probabil ca lumea va fi si decimata prin diverse mijloace...insa opinia mea e ca se va urmari si crearea unui haos care poate va face cel mai mult rau...astfel cei care nu prea pot discerne cat de cat lucrurile, vor pendula intre realitate, minciuna, manipulare si adevar si nu vor sti ce sa aleaga exact, iar in lipsa discernamantului unii vor lua raul de bun. Sper din toata inima sa nu ni se ingradeasca dreptul de a alege, si macar in punctele esentiale sa putem sa evitam ceva, sa ne eschivam, sa spunem Nu atunci cand simtim pericolul...in caz contrar va fi foarte trist, dar cu ajutorul lui Dumnezeu inainte!
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Eu cred ca aceia din noi care nu se gandesc doar la ei insisi,ci si la mostenirea pe care o lasam urmasilor nostri ar trebui sa isi puna probleme serioase in aceasta privinta si sa ia atitudine atunci cand situatia o va cere. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Scuza-ma,dar replica ta este cam ca in vorba aia: "unde dai si unde crapa!"
O manifestare normala,zic eu,ar fi sa luam atitudine atunci cand vor incepe sa scoata naturistele de pe piata si sa incerce sa ne faca dependenti de industria farmaceutica. Deasemenea,sa incercam sa ne hranim cat mai natural cu ce si inca se mai poate si sa ii educam si pe cei din jurul nostru in acest sens. Nu stiu ce mostenire bazata pe respect,morala si iubire vei lasa urmasilor intr-o societate in care cuvantul de ordine va fi supravietuirea.Mai gandeste-te... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Din pacate,atata vreme cat suntem aici pe Terra,trupul si mentalul trebuie sa functioneze in armonie cu spiritul. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
CODEX ALIMENTARIUS !! Romania trezeste-te !!!! | Trandafir_Alb | Generalitati | 102 | 11.01.2011 01:13:21 |
Romania si Codex alimentarius | Eliana | Generalitati | 6 | 12.11.2010 21:51:45 |
Codex Alimentarius | theofan | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 16.02.2009 16:24:02 |
Genealogia din codex Vaticanus | OryNider | Din Noul Testament | 1 | 28.12.2008 02:16:47 |
|