![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu stiu ce sa zic, tu spui "A marturisi adevarul in orice situatie, acelasi si la fel nu insemneaza sa fi birfitor". Dar eu nu posed adevarul, doar o fata care imi este aratata de acel om. Iar perceptia lui este afectata de proprile mele patimi. (De aceea de multe ori cand deschid gura ma acuz implicit si pe mine). Sunt situatii in care mi se pare f important sa nu tac, dar din experienta mea stiu ca am vorbit aproape intotdeauna degeaba. Si atunci ma intreb daca este totusi trebuie sa tac sau nu. Este ceva crestinesc sa-ti expui parerea (mai ales cand nu are cine sa vorbeasca)? Sau este semn de mandrie? Eu imi invat copiii cand se refera la altii sa nu-i eticheteze. Nu admit cuvinte ca prost, mincinos, rau etc.. Ci le spun ca este un copil bun care s-a intamplat sa minta, sau nu a fost bine informat, sau nu l-a invatat mama sa se poarte etc.. (Nu stiu daca procedez corect, voi afla). Uneori aud lupi in blana de oaie si sunt uimita ca altii nu-i recunosc drept lupi si nu-i demasca. Ma intreb.. nu spune nimeni nimic din nestiinta sau din smerenie? Sunt datoare sa vorbesc sau dimpotriva, sa tac? |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
judecata | lore86 | Generalitati | 20 | 08.05.2013 17:49:23 |
BARFA SI JUDECATA | iosif | Pocainta | 74 | 03.04.2013 14:50:25 |
Despre Judecata | patinina34 | Din Noul Testament | 16 | 09.03.2013 00:38:56 |
BARFA- rana a sufletului! | snowdrop | Generalitati | 58 | 21.03.2012 21:17:54 |
Judecata | patinina34 | Din Noul Testament | 6 | 04.01.2009 08:01:09 |
|