![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Si da despre Albania...am ramas cu gura cascata cand in anul 4 de facultate am avut o colega de camera albaneza care mi-a spus ca ea de fapt e albaneza, nu musulmana, cum credeam eu ca-s toti albanezeii. In esenta fata nu era cu nimic deosebit decat ceilalti tineri albanezi, dar ideea in sine m-a surprins. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Pai da, sunt cam 10 la suta crestini ortodocsi si am uitat cat la suta catolici. Maica Teresa era albaneza. Sunt impresionanti ortodocsii albanezi. M-au facut sa imi zic ca pentru o biserica este poate mai bine sa fie rasa de fata pamantului prin mucenicie si apoi reconstruita decat sa supravietuiasca prin compromisuri.
|
||||
|
||||
|
Ha, da. :D
Bun, poate as fi aflat mai multe daca ea nu inversa ziua cu noaptea si in general ea statea toata noaptea la calculator si se culca cand ma trezeam eu, o experienta ciudata, dar n-am prea avut ocazia sa discutam prea mult, plus eu eram in anul patru si ea in anul 1, nu prea sunt in general tangente ... :D |
|
|