![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pasul urmator va fi declansarea unei pandemii care in nici un caz nu va fi atat de inofensiva, avand in vedere situatia actuala cand: 1. Oamenii nu s-au grabit sa faca ceea ce li s-a spus sa faca. 2. S-a creat deja o doza de scepticism fata de fenomenul pandemiilor. |
|
|||
|
|||
![]()
eu cred ca cel mai bine este sa facem asa cum ne dicteza constiinta. cei cu credinta stiu raspunsul la aceasta intrebare iar cei fara il vor face asa cum se spune la tv.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Gripa este poate cea mai raspandita boala de pe pamant, dar ea se trateaza prin mai multe mijloace si uneori chiar fara medicamente. Nu cred ca ii intereseaza distrugerea clientelei , ci doar tinerea ei sub presiune, pentru ca aceasta sa reactioneze dpdv financiar atunci cand e cazul. |
|
|||
|
|||
![]()
Nu cred ca este o gripa "fabricata" asa cum declara unii.
Daca exista dovezi care sa afirme altceva, as vrea si eu sa le cunosc. Este un virus gripal perfect obisnuit, care se afla in circulatie de ani de zile. Cred ca era si cunoscut dar cu o incidenta minora, restul este publicitate. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Daca spui ca era un virus obisnuit, inseamna clar ca e fabricat si vaccinul si ca nu isi avea sensul ( mai ales ca nu se stia clar nici ce e cu el)...si nu era nevoie de o asemenea campanie de vaccinare, daca era doar un virus/raceala/gripa obisnuita...nu??? De ce sa ii spui unuia obisnuit...pandemie de gripa porcina, foarte periculoasa si molipsitoare...si pentru care trebuie musai vaccin? Tocmai de asta mi se pare foarte indreptatita atitudinea oamenilor carora li s-a parut ceva suspect si inventat...una e primesti informatii clare si relevante, si total alta sa fii luat de cobai!
|
||||
|
||||
![]()
parerea mea, e ca cu gerul asta (cred ca de la incalzirea globala vine
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
http://www.romanialibera.ro/actualit...a-porcina.html |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Citat:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Unde ai citit asta? Pe un blog conspirationist? Ei bine, atunci nu mai fii asa naiva.. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
A murit gripa porcina? | Lavrentiu | Generalitati | 11 | 24.04.2011 15:52:10 |
Un actor răpus de gripa porcină ! | cristiboss56 | Generalitati | 13 | 06.01.2010 20:45:48 |
Gripa porcina sau gripa porceasca? | iulyaan | Generalitati | 38 | 18.11.2009 17:16:56 |
Informatii despre cum se manifesta gripa porcina? | lifeman | Stiri, actualitati, anunturi | 1 | 11.05.2009 00:24:45 |
Informatii despre cum se manifesta gripa porcina? | lifeman | Generalitati | 0 | 08.05.2009 12:09:17 |
|