![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Chemarea lui Dumnezeu cand iti aprinde inima nu tine de statutul social sau de altceva! Numai Lui sa urmam cu credinta! Amin!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
(Este o idee moralista asta, de altfel) Sfintenia este originala. Caile Domnului sunt diferite pentru fiecare. In general, a-ti parasi sotia ca sa te duci ma manastire, fara voia ei, este un lucru rau, este un act egoist si iresponsabil. Dar pot exista exceptii, foarte rare, pe care nu le judecam noi.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu sunt convinsa ca daca Bunul Dumnezeu te cheama astfel, nu numai ca o va face la un timp anume, dar ofera si conditiile necesare schimbarii, alternativa ; oricum, pentru cel ce simte cu adevarat aceasta chemare, bucuriile lumesti palesc rand pe rand, iar in suflet nu mai ramane decat dorul de Dumnezeu pe care incearca sa-l stinga rugandu-se... insa cu cat se roaga mai mult Lui, cu atat mai tare Ii simte chemarea... |
|
|||
|
|||
![]()
Carmina draga, ce sa zic, sper sa simti cum placerile lumii palesc in fata acestei arzatoare chemari si sa consideri un act FRUMOS si cind vei fi mama cu copii lasata efectiv balta de tatal care arde de nerabdare sa se faca calugar. Stiu cazuRI reale..de aceea STIU ce vorbesc!
|
![]() |
Tags |
calugarie |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Viața copilului pusă pe cântar: site-ul care lasă cititorii să voteze pentru o viață | colaps | Generalitati | 24 | 23.11.2010 22:27:05 |
Ajutor pentru a ma lasa de fumat | bluekobra28 | Generalitati | 38 | 15.11.2010 09:57:27 |
Rugaciunea sotului pentru sotia sa | Intrebari utilizatori | 0 | 07.07.2010 16:07:09 | |
Ajutor pentru a ma lasa de fumat | bluekobra28 | Generalitati | 33 | 16.06.2010 13:33:02 |
2% pentru copiii de la Valea Plopului | gigelchiazna | Stiri, actualitati, anunturi | 1 | 04.10.2009 20:12:07 |
|