Citat:
În prealabil postat de elenavioletacocos
ce bine ca mai exista si oameni care iubesc animalele ! eu cand ma rog ma rog pt toti cei pe care ii iubesc ,pentru toti oamenii amarati,pentru toate animalutzele fara casa si flamande ,si bineinteles pentru baietii nostri! Cred ca D-zeu cand ne vede cum aberam pe site-uri ,rade in sinea lui de noi ! cat de insensibili si mandri suntem ! adica de ce ar avea animalele suflet !? doar noi oamenii il meritam ! si ma gandesc cu groaza ca sunt atatia "oameni" pe care din fericire (pentru animalutze) nici animale nu ii putem numi !
|
Ce frumos ca te rogi si pentru altii... eu de abia ce imi amintesc de mine, daramite de altii !
Citat:
În prealabil postat de heaven
Ce dragutza ai fost! :) Cu siguranta bunul Dumnezeu hotaraste,nu noi oamenii care avem o gandire limitata.
Eu ma ocup de mult timp de animale,ani de zile si pot spune ca am ajuns sa simt mult mai multe in privinta atat a oamenilor,cat si a intregii creatii care ne inconjoara in timp.
Nu e ceva ce sa pot explica,ci pur si simplu s-a intamplat.
Sunt sigura ca ele au suflet,nu am nici cel mai mic dubiu in aceasta privinta si cred ca el supravietuieste mortii ca si sufletele omenesti.
Pentru cei care cred ca poate exista un astfel de loc,dar si pentru cei care nu,dar iubesc animalele ...o legenda frumoasa despre un loc numit "Podul Curcubeului-Rainbow bridge":

|
http://www.youtube.com/watch?v=zJkhSn1-WJI
Traducere :D
You are my sunshine, my only sunshine
You make me happy when skies are gray
You'll never know dear, how much I love you
Please don't take my sunshine away
http://www.youtube.com/watch?v=rc2jsjnt-HY
Dedicatie pentru iubitorii de animale
Frumoasa povestioara :) Mie cand mi-a murit motanelul, m-am rugat la Dumnezeu sa-i faca un rai special pentru el.

Si eu sunt foarte atasata de animalute si sufar odata cu ele atunci cand sunt chinuite. Nu inteleg de ce unii oameni sunt atat de cruzi si n-au macar un pic de noblete sufleteasca. Asa cum Dumnezeu stapaneste peste noi cu blandete si intelegere, asa si noi oamenii ar trebui sa avem grija de ele. Rusine celor care chinuie aceste biete sufletele lipsite de aparare.