![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
#1
|
|||
|
|||
![]()
apropo de chinezi, ia uitati de ce sunt in stare (circula pe mail povestea)
Atentie la ouale din China INCREDIBIL Fabricarea de oua false In China exista scoli si clase false, unde se invata o gama variata de tehnologii false, conform carora pana si ouale pot fi modulate din materiale chimice, fiind posibila pana si prajirea lor, cel mai popular curs de…fals Pasul 1 – modularea materiei prime Utilizand 7 tipuri de materiale chimice, ca in foto (1) oul fals a fost “fabricat” din carbonat de calciu, amidon, rasina, gelatina, alaun (piatra acra) si alte chimicale Pasul 2 - productia se toarna oul “brut” in 2/3 din forma, se adauga clorura de calciu, colorant(foto 2, 2a) Pasul 3 forma oului fals ceara de parafina, carbonat de calciu – baia se repeta de cateva ori, pana cand incepe sa se formeze o crusta fina (foto 3) coaja dura se formeaza prin inmuierea in ceara de parafina, dupa care oul se lasa la uscat (foto 3a) |
#2
|
|||
|
|||
![]()
continuare...
in sfarsit oul este gata. Coaja artificiala este foarte fragile si se sparge imediat, dar…cui ii pasa? Arata atat de real!!! (foto 3b, 3c) in timpul procesului de prajire se formeaza suficient de multe “bule” incat nu poti face diferenta. (foto 3d) oul arata exact ca unul natural, are un gust mai bun (?!), dar realitatea este ca nu face decat sa adauge cifre in statisticile de otravire prin alimentatie (foto 3e, 3f) |
#3
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Gust mai bun decat oul natural, pai deja se cheltuie extrem de mult timp si material pentru fabriacarea unui ou de asta....si nu mai vad deloc avantajul!!! ![]() Chinezii reproduc orice, asa le place lor, in timp ce se plictisesc...dar asta e alta poveste de acum!
__________________
Doamne ajuta-ne si ai mila de noi pacatosii! |
#4
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si cate or mai fi patruns pe piata la noi...Marii producatori urmaresc doar sa aiba profit cat mai mare...Si asta inseamna sa vanda cat mai mult si cat mai des...Iar asta propune mijloace artificiale de productie...Taranii care pun la dispozitie alimentele sanatoase nu mai sunt lasati sa le comercializeze prin orase...Sunt descurajati si au inceput sa produca doar pentru propria subzistenta...Insa cu ritmul actual al urbanizarii, ma indoiesc ca pe viitor se va mai gasi cineva sa cultive ceva pe propriul teren...Nu vor mai exista decat sate de astea cu barosani cu vile din jurul marilor orase...Nu vor mai fi cele cu oameni muncitori si credinciosi...Deci tind sa cred ca mancarea sanatoasa va disparea... |
#5
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Mai bine lasa tu premonitiile astea...ca eu vad in Germania oameni care cresc capre direct la strada, campuri intregi impanzite de porci si gaini, mai aud si magari pe ici pe colo...si in general de fapt oamenii au terenuri, pe care cultiva ce isi doresc ei. Mai intereseaza-te si de Danemarca, sa vezi cam care e specificul ei....si sigur vei vedea cum stau lucrurile de fapt!!!!!! Eu dimpotriva cred ca si la noi oamenii se vor apuca din nou de agricultura...poate nu chiar acum in scurt, dar pe viitor cu siguranta!
__________________
Doamne ajuta-ne si ai mila de noi pacatosii! |
#6
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Da, se apuca lumea de agricultura, dar degeaba daca produsele rezultate sunt nocive... Last edited by Ioan-Victor; 01.02.2010 at 00:39:25. |
#7
|
||||
|
||||
![]()
Deci tu vrei sa spui ca te-ai uitat la pozele si chiar ti s-a parut real oul ala, si chiar ai impresia ca nu ai constientiza care sunt particularitatile oului natural!!!!!
![]()
__________________
Doamne ajuta-ne si ai mila de noi pacatosii! |
#8
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mie intotdeauna mi s-au parut dubioase ouale de la magazin...Au galbenusul decolorat si un gust diferit fata de cel al oualor de casa... Last edited by Ioan-Victor; 01.02.2010 at 23:09:23. |
#9
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu are legatura aspectul decolorat al galbenusului sau lipsa de gust cu veridicitatea unui ou, oul natural e ou natural si gata...galbenusul are o anumita consistenta, opacitate, galbenusul prezinta niste formatiuni de care incerc eu sa scap ori de cate ori incerc sa le separ pe cele doua pentru prajituri, coaja e intr-un anumit fel...are puncte, are o pielita pe partea interioara a cojii...deeeeeci, imi este imposibil sa inteleg cum puteti crede macar ca ati putea ajunge sa mancati oua false...si sa mai fiti si speriati gandidu-va ca sunt atat de bine realizate...cand se vede ca arata ciudat si din poza!!!
__________________
Doamne ajuta-ne si ai mila de noi pacatosii! |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Romania si Codex alimentarius | Eliana | Generalitati | 6 | 12.11.2010 21:51:45 |
codex alimentarius | lore86 | Generalitati | 16 | 24.01.2010 16:54:27 |
Codex Alimentarius | theofan | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 16.02.2009 16:24:02 |
Genealogia din codex Vaticanus | OryNider | Din Noul Testament | 1 | 28.12.2008 02:16:47 |
|