Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Sfanta Scriptura > Din Noul Testament

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 31.01.2010, 13:55:42
lacrimi's Avatar
lacrimi lacrimi is offline
Senior Member

Data înregistrării: 19.02.2009
Locație: LONDON
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de voxdei55 Vezi mesajul
Apostolul Ioan,exilat de romani in insula Patmos,departe de prieteni si de tot ce iubea vedea in Roma principalul sau dusman si carei i-a prezis sfarsitul in Apocalipsa.Aproape tot ce spune denota un om bantuit de cosmaruri,greu de descifrat,greu de inteles,desi de 2000 de ani nu s-au sfarsit interpretarile si parerile care de care mai personale.Stati linistiti...apocalipsa daca va veni,..va fi cauzata de prostiile oamenilor.Nu cred ca Dumnezeu va lasa sa se distruga ceea ce a creiat..mai ales ca planeta noastra face parte dintr-un mecanism numit sistem solar in care fiecare lucru are rolul sau

"... daca va veni"? Sigur ca va veni si probabil a si inceput "scrasnitul dintilor". Eu cred ca Apocalipsa a fost scrisa sub puterea Duhului Sfant, ca de fapt intreaga Sfanta Scriptura. Nu vad nimic din care sa denote ca aceste detalieri, infatisari si imagini transcrise, denota mintea unui om nebun, de neinteles. Nebuni suntem noi ca ne putem macar gandi la asa ceva...

Roma nu a fost si nu va fi nici pana la sfarsit centrul crestinatatii (asa cum vor ei sa para) - parere pur personala! Nici in Apocalipsa, daca tot discutam subiectul asta, nu se aminteste de Roma, ci mai degraba de niste biserici marunte, dar care au continuitate apostolica si nu se bazeaza pe minti si puteri omenesti, ci isi duc viata de secole in credinta si jertfa duhovniceasca

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Nasterea Sfantului Ioan Botezatorul costel Diverse Sarbatori 2 23.06.2017 22:19:24
Mana Sfantului Ioan Botezatorul costel Diverse Sarbatori 3 07.01.2013 16:22:04
Capul Sfantului Ioan Botezatorul Ekaterina Despre Biserica Ortodoxa in general 0 29.08.2012 18:13:08
Din viata Sfantului Ioan Gura de Aur mirelat Intrebari utilizatori 0 27.05.2010 05:05:07