Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 31.01.2010, 14:22:39
Trandafir_Alb's Avatar
Trandafir_Alb Trandafir_Alb is offline
Senior Member

Data înregistrării: 19.04.2009
Locație: Timisoara
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
Tu ce zici ca ar fi de facut cind deschizi ochii largi? la fel si pentru @ Ionut , in ce sens este inorat. Dupa tine ce s-ar putea face?
Ce inseamna pentru voi Romania Trezeste-te?

...dar ce conteza ce inseamna pentru noi asta?? Cu ce te ajuta pe tine sau pe oricine altcineva ce inseamna sa pentru mine sau pentru el sa deschizi ochii?! Cu ce te ajuta daca despicam acum firul in patru?

Am aflat de acest codex, am citit si rascitit si am dat mai departe, pur si simplu pentru a aduce la cunostinta si atat ! Cum (re)actioneaza fiecare dupa ce afla e treaba lui. Asta e problema numarul unu, cel putin la noi la Romanica: indiferenta, ce sa mai vorbim de constientizare si actiune.......

Ordonanta de urgenta privind introducerea pe piata a organismelor modificate gentic e in vigoare inca de anul trecut, au zis-o in treacat si la stiri... SI cum reactioneaza, cel putin oamenii din jurul meu: dau din umeri si zic "aa, da? nasol atunci....." ATAT !!! E incredibil de greu sa-l faci pe om sa ia macar in seama o astfel de informatie care e pana la urma urmei un atac direct la sanatatea lui...si e cam greu sa te rascolesti de unul singur....

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Romania si Codex alimentarius Eliana Generalitati 6 12.11.2010 21:51:45
codex alimentarius lore86 Generalitati 16 24.01.2010 16:54:27
Codex Alimentarius theofan Stiri, actualitati, anunturi 2 16.02.2009 16:24:02
Genealogia din codex Vaticanus OryNider Din Noul Testament 1 28.12.2008 02:16:47