Citat:
În prealabil postat de andreicozia
Tu ce zici ca ar fi de facut cind deschizi ochii largi? la fel si pentru @ Ionut , in ce sens este inorat. Dupa tine ce s-ar putea face?
Ce inseamna pentru voi Romania Trezeste-te?
|
...dar ce conteza ce inseamna pentru noi asta?? Cu ce te ajuta pe tine sau pe oricine altcineva ce inseamna sa pentru mine sau pentru el sa deschizi ochii?! Cu ce te ajuta daca despicam acum firul in patru?
Am aflat de acest codex, am citit si rascitit si am dat mai departe, pur si simplu pentru a aduce la cunostinta si atat ! Cum (re)actioneaza fiecare dupa ce afla e treaba lui. Asta e problema numarul unu, cel putin la noi la Romanica: indiferenta, ce sa mai vorbim de constientizare si actiune.......
Ordonanta de urgenta privind introducerea pe piata a organismelor modificate gentic e in vigoare inca de anul trecut, au zis-o in treacat si la stiri... SI cum reactioneaza, cel putin oamenii din jurul meu: dau din umeri si zic "aa, da? nasol atunci....." ATAT !!! E incredibil de greu sa-l faci pe om sa ia macar in seama o astfel de informatie care e pana la urma urmei un atac direct la sanatatea lui...si e cam greu sa te rascolesti de unul singur....