![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Oare este pentru ca acei oameni obositi si sfirsiti de munca la patron stau in fata televizorului pentru a se destinde ? Ce asteptari ai avea tu de la acesti oameni care te mihnesc?. Sa traga in continuare si acasa, sa spele podelele sa spele geamurilesi sa stea sa asculte neincetat doleantele si vaicarelile odraslelor? Tu nu crezi in odihna? :)))..se vede ca esti tinar si plin de rivna...dar sa nu uitam ca odata va veni si neputinta adusa de batrinete, Dorin, oricit am vrea, nu putem fi nemuritori :) Last edited by andreicozia; 04.02.2010 at 21:12:05. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Cat despre faptul ca "uitatul la TV odihneste", nu stiu ce sa zic. Nu prea am intalnit om care, dupa o zi foarte grea, ar mai adauga cateva ore bune din noapte in fata TV-ului, pentru "a se odihni". Nu stiu daca am reusit sa raspund pe inteles. Mai pot incerca, insa. :)
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Sa postim, inchizand televizorul ! | windorin | Postul | 130 | 24.04.2016 19:59:25 |
| Aparent patriarhia nu este de acord cu pomenlicele online | horatiu.miron | Generalitati | 26 | 15.06.2011 08:08:51 |
| Oare de ce? | romi2000 | Din Vechiul Testament | 10 | 02.06.2010 14:00:43 |
| Televizorul, dusman sau prieten? | amatyyy | Generalitati | 35 | 31.12.2009 02:11:57 |
| OARE CE SA FIE? | simona76 | Generalitati | 39 | 09.07.2008 00:08:08 |
|
|