Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 09.02.2010, 21:29:39
Irina-Magdalena's Avatar
Irina-Magdalena Irina-Magdalena is offline
Member

Data înregistrării: 20.12.2009
Locație: Iasi
Religia: Ortodox
Implicit

Draga clementia

Tatal meu a plecat dintre noi in urma cu trei luni. Fetita mea, de nici 2 anisori, a fost lumina ochilor lui. Visa mereu s-o vada mare, s-o duca la gradinita, s-o auda vorbind.. N-a vrut Domnul sa fie asa. Ce vreau sa spun este ca au avut o relatie speciala. Ultimele cuvinte ale tatalui meu au fost pentru Ioana.
Imediat dupa disparitia tatii n-am vrut sa-i amintesc fetitei mele de el ca sa n-o fac sa sufere. Oricum ea ii simtea lipsa, pentru ca uneori intreba de el. Dar la un moment dat a dormit in camera care fusese a tatalui meu, si, cand s-a trezit, senina, a spus foarte clar (primul cuvant cum a deschis ochii) "Bubu".. Asa ii numea ea. Banuiesc ca l-a visat. E prea micuta sa-mi povesteasca.

Si eu sunt de parere ca cei mici si curati cu inima "vad" lucruri pe care noi nu le percepem. Nu e nimic de speriat. Si in nici un caz nu e ispita de la cel necurat.

Poate ca nu e cazul sa te sperii ci mai degraba sa te gandesti ca bunicul o apara de acolo de unde e si vegheaza asupra ei. Daca aveti credinta si rugaciune va fi foarte bine cu operatia, eu asa simt :) Doamne ajuta!
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Visul Maicii Domnului diana66 Intrebari utilizatori 6 06.01.2013 21:15:02
Suferinta fetei nemaritate aurelia1984 Nunta 427 07.09.2012 11:44:14
visul meu cu SF NECTARIE patricia2006 Generalitati 8 04.08.2012 21:43:55
Visul regelui Nabucodonosor Apocalips Din Vechiul Testament 0 12.08.2011 00:16:55
Bunicul Solomon ben_gal Intrebari utilizatori 3 25.03.2010 09:41:44