![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]()
Buna ideea insa dzeu nu sta pe net asa ca aceste rugaciuni trebuie facute in particular fiecare insa invitatia la rugaciune este buna
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Uite ca Dumnezeu mai sta si pe net deoarece suntem multi care in timp ce postam mai inaltam si o rugaciune. Nu uita ca Dumnezeu este peste tot, doar ca El este discret , bland si iertator. Nu intra niciodata cu bocancii in viata noastra. Daca vrem sa Il primim, Il primim, daca nu........nu. Doar ne-a lasat liberul arbitru. Pe ac. site majoritatea dintre noi il cautam pe Dumnezeu, ne intarim in credinta, ne rugam unii pt. altii si acolo unde sunt doi sau trei in numele lui Dumnezeu acolo este si El, doar sti asta, nu?
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Foarte folositoare.Cand poti, mai trimite astfel de rugaciuni!Multumiri!
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul) |
|
||||
|
||||
![]()
Doamne , viforul necazurilor se ridica asupra noastra si au intrat ape pana la sufletele noastre , dar intru Tine este toata nadejdea noastra . Tu cunosti pricina raului care ne apasa . La Tine perii capetelor noastre sunt numarati . La Tine deci scapam si pe Tine te rugam sa departezi de la noi orice rau pierzator de suflet si sa ne ajuti a birui toate ispitele care ne invaluie , ca Tu esti intarirea , scaparea si izbavitorul nostru , Hristoase Dumnezeule , si Tie slava inaltam , Tatalui si Fiului si Sfantului Duh . Amin !
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]() Plutesc pe marea vieții zbuciumată Și valuri mari lovesc corabia încercată, De vânturi aducătoare de necazuri și durere. Și sufletului meu, nădejdea-i piere. ![]() Plutesc, dar unde voi ajunge oare? Că sunt în mijlocul mării și nu mai văd scăpare. Nu e nici far, ca să-mi arate calea, De pretutindeni mă-nconjoară marea. Corabia mea scrâșnește tare. E gata să se rupă, de valuri mari din mare Și-atunci în disperare înalț spre Tine rugă. - Doamne, nu mă lăsa, grăbește de-mi ajută ! Pe marea vieții mele, a apărut atunci Lumina. Stăpânul Atoatecreator și mi-a întins mâna, Ca să mă scoată din a păcatelor întunecată mare Și să mă scape din veșnica pierzare. El, cu iubirea Sa divină, A liniștit marea iar bolta cerului a devenit senină. Și mi-a condus corabia spre liman bun. Căci Domnul este a tot ce e văzut și nevăzut Stăpân. Și El nu vrea pe nimeni ca să piardă. Ne așteaptă în fiecare zi, ne rabdă. Ne ocrotește viața cu infinita Lui iubire, Căci vrea ca să ne dăruiască, cereasca mântuire. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
avem mare nevoie de ajutor!! | alinageo | Umanitare | 5 | 29.02.2012 17:13:18 |
Va rog, avem nevoie de rugaciunile voastre! | Anna Vasilica | Pocainta | 2 | 24.11.2010 21:24:37 |
Va rog din suflet pomeniti-l in rugaciune si pe iulian are mare nevoie de rugaciuni | ustrodica | Rugaciuni | 1 | 07.04.2010 12:31:32 |
De ce avem nevoie grabnică acum? | venypad | Despre Biserica Ortodoxa in general | 0 | 04.03.2009 00:10:11 |
Lasati lumea sa vada ca avem nevoie de Iisus | Ioan_Ciobota | Generalitati | 0 | 17.02.2008 08:36:51 |
|