![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Degeaba suntem crestini, daca nu suntem oameni, degeaba avem scrierile Sfintilor, daca nu avem constiinta, degeaba avem biserici, daca nu avem si educatie morala, o conduita pe masura... Foarte trist, iar oamenii fac aceasta posibil si nu Dumnezeu . Oamenii sunt singurele fiinte capabile de ipocrizie, poate ca tocmai de aceia ne invartim printre principii, fapte si credinte, si le ametim pana ce-si pierd valoarea.
|
||||
|
||||
![]()
Sfasietoare poveste! Si revoltatoare..
![]() Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, apara si pazeste pe aceasta fetita, alina-i suferinta si vegheaz-o! Maica Domnului Preacurata, Stapana noastra, ia-o sub sfant acoperamantul tau! Alina poate ne tii si pe noi la curent cu ce se mai intampla cu biata micuta. Si poate ne dai o idee cum putem ajuta. Un nr de cont al parintilor? Multumesc.
|
||||
|
||||
![]()
Sigur ca va tin la curent.Astazi la 2 ma duc la ea la spital ca imi da voie sa intru.Eu ce as vrea sa pot face este sa incercam sa o transferam la alt spital.MI-am mai pus si eu o relatie aici in functiune ,s-a interesat de starea ei,mi-a dat mai multe amanunte dar toate se opresc aici.Daca moare o sa spuna SISTEMUL e de vina.Eu m-am rugat tota noapte,am zis in gand SFANTA CRUCE A LUI Iisus Hristos pazeste-o pe aceasta fata de atingerea mortii si tamaduieste-i trupul.O rugaciune din inima face mult.Daca isi revine astazi si va fi constienta doresc sa iau profesorul de religie care este si preot sa o imparasiesca.Doamne Ajuta!
|
|
|||
|
|||
![]()
Doamne miluieste !
|
|
||||
|
||||
![]()
As dori sa stiu daca intamplarea a avut loc in Bucuresti , daca da, as dori sa dau si eu niste banuti , putini ca sant somera 50 ron , poate va pot ajuta la ceva, in rest Bunul Dumnezeu si puterea LUI sa o ajute sa treaca si sa invinga acesta lupta, Maca Domnului sa-i fie ocrotitoare si sa o tina sub sfant Acoperamntul ei, Cuvioasa Parascheva mare facatoare de minuni , ma voi ruga maine special pentru ea la Manastirea Ciorogarla si voi da un acatist special pentru fetita ( o fetita a fost adusa pe brate la SF Liturghie si dupa, a plecat pe picioarele ei) , am vazut cu ochi mei aceasta minune, poate se va indura de acest suflet si-l va salva
Prea Sfanta Nacatoare de Dumnezeu miluiestene pe noi Doamne ajuta si Bunul Dumnezeu sa-ti dea putere sa duci aceasta lupta pana la capat si sa ajutam si noi cum putem frati crestini |
|
|||
|
|||
![]()
Sa aibe Bunul Dumnezeu grija de ea si sa se faca voia Lui.
Invatati-i pe parinti sa citeasca o rugaciune la care au evlavie si sa pastreze in tot ceasul o candela aprinsa pentru fetita lor. Toti am contribuit la ceea ce se intampla astazi in spitale .... si suntem vinovati ca stam cu mainile in san si suportam. Sa ne rugam la Domnul pentru sufletul ei si al parintilor ei ca nu ne dam seama prin ce trec toti trei. Si mai ales sa ne rugam sa-i imblanzeasca si sa-i sensibilizeze pe medicii in mainile carora se afla viata acestei fetite. Indrumati-i si pe parinti sa faca acelasi lucru. Sa nu se opresca din rugaciuni . Slava Lui Dumnezeu pentru ajutor ! Multi dintre cei prezenti pe acest forum au contribuit la minunea aceasta. indiferent cat am fi da pacatosi, atunci cand ne rugam pentru alt suflet, rugaciunile ne sunt de graba ascultate. Last edited by totalsistem; 19.03.2010 at 20:37:04. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Va rog din suflet o rugaciune pentru.... | mara2008 | Slujba inmormantarii | 12 | 17.07.2013 23:01:10 |
Va rog din suflet o rugaciune ...... | mara2008 | Umanitare | 10 | 13.03.2011 19:41:37 |
Rugaciune pentru un suflet de copil.... | silvia55 | Umanitare | 15 | 28.12.2010 22:15:10 |
Rugaciune pentru nasterea unui copil... | maggie | Rugaciuni | 15 | 23.04.2009 11:57:52 |
copil luat de suflet | clementia | Preotul | 21 | 07.02.2009 14:48:20 |
|