![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Iisus a spus :Ce faceti unora mai mici decat mine .Mie mi-ati facut .Aiegerea iti apartine.
|
|
|
|||
|
|||
|
aliscami,
si eu am o problema cu iertatul si chiar vreau sa ma vindec, am incercat multe metode care au dat roade( spovedanie, rugaciune) si acum am intrat pe site-ul Centrului de formare si consiliere ,,Sfaintii ArhangheliŽŽ Iasi www.sfintiiarhangheli.ro unde am inceput un seminar pe tema iertarii( vindecarea prin iertare). La inceput am fost sceptica, dar pe parcurs am vazut ca are ceva rezultate.Incearca si tu! Nu ai nimic de pierdut. |
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Ce ii faci aproapelui tie iti faci. Cum sa ai bani gratis | spre_rasarit | Generalitati | 35 | 11.01.2012 01:32:59 |
| credeti ca e ok sa faci camera copilului in bucatarie? | fallen | Generalitati | 51 | 22.10.2011 14:08:44 |
| ce faci cand nu mai dai de duhovnic? | onyx235 | Preotul | 10 | 05.09.2009 17:30:23 |
| Dragostea ma face dumnezeu si Tu,o,Dumnezeule te faci om! | ortodox4life | Generalitati | 3 | 08.02.2009 05:49:45 |
|
|