![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]()
are 16 ani, stiu sigur ca o sa fie bn,simt asta.
|
|
||||
|
||||
![]()
Pe mine ma deranjeaza constiinta aceluai care a accidentat-o si afugit.O avea asa ceva?sau cer prea mult?
|
|
||||
|
||||
![]()
Sora mea,Ylyana iti multumesc din tot sufletul meu pt gestul care vrei sa il faci.Am vb azi cu parintii si nu vor deocamdata nici un fel de ajutor.Au fost bucurosi sa stie ca ne rugam pt ea si astazi s-a vazut evolutia ei in bn.Doamne ajuta sora mea,fii binecuvantata.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ploiesti,seara la ora 19.30 in fata la Penny market(vest).fac apel cu ocazia asta daca a vazut cineva ceva,am inteles ca ar fi un martor,orice e bn venit pt politie in demersul anchetei.
|
|
||||
|
||||
![]()
Pai era o masina de politie in spate ,cam a treia am inteles dupa masina care a lovit-o.Statea la coada ca era trecerea de pietoni si cel din spatele masinii care a lovit-o a vazut faza si a oprit,apoi a oprit si politistul dar ala deja fugise.
|
|
||||
|
||||
![]()
Numarul nu au apucat sa il mai ia,dar masina,culoarea ,tot avem niste date.
|
|
||||
|
||||
![]()
Nu trebuie sa judecam, desi e foarte greu in cazul asta.. Eu ma revolt intotdeauna cand e vorba de copii loviti, traumatizati in orice fel.. Insa incerc sa-mi reprim gandurile negative vis-a vis de faptas.
Sa ne rugam pt fetita si sa-l lasam pe bunul Dumnezeu sa lucreze vindecarea Alinei :) Ma bucur ca se simte mai bine. O sa ma rog pentru ea luni.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Totusi, daca mai erau masini in preajma, trebuia sa ii fi luat cineva numarul, nu? |
|
|||
|
|||
![]()
Din poza as fi zis ca e mai mica. Oricum, nu conteaza varsta.
Noi sa ne rugam, si Dumnezeu va face cu siguranta ce e mai bine si de folos pentru ea, pentru ca Dumnezeu iubeste pe toata lumea. In ce oras s-a intamplat? |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Va rog din suflet o rugaciune pentru.... | mara2008 | Slujba inmormantarii | 12 | 17.07.2013 23:01:10 |
Va rog din suflet o rugaciune ...... | mara2008 | Umanitare | 10 | 13.03.2011 19:41:37 |
Rugaciune pentru un suflet de copil.... | silvia55 | Umanitare | 15 | 28.12.2010 22:15:10 |
Rugaciune pentru nasterea unui copil... | maggie | Rugaciuni | 15 | 23.04.2009 11:57:52 |
copil luat de suflet | clementia | Preotul | 21 | 07.02.2009 14:48:20 |
|