![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Contraceptia este un pacat foarte mare ! A spus preotul la Biserica. Poi de ce iei pilule...ca sa omori embrionul=copil si sa scapi ! Te "hranesti" cu pilule ca sa nu se ajunga la avort dar defapt tot intr-acolo bati !!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Absolut. Dar asta nu inseamna ca sunt de acord cu orice metoda de contraceptie, aici putem discuta mai multe, dar nu e locul potrivit aici.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar, putem gasi o cale de mijloc? Nici sa nu umplem ograda de copii , dar nici sa devenim niste "criminale". Sincer, eu am o mica reticenta despre pilule, din punct de vedere hormonal. Metodele "de bariera", cele care impiedica fecundarea ovului, sunt tot asa de grave? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Nu cred ca ar fi asa de rau sa discutam si pe aici. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
E de inteles cumva punctul de vedere al bisericii in acest domeniu, insa e o problema de constiinta a fiecaruia. E nevoie de echilibru si intr-un caz si in celalalt, altfel ajungem la extreme si nu e de dorit. Exista o grupare religioasa in cadrul careia nu este permisa nici o forma de contraceptie, nu-i mentionez numele aici, treaba lor, Dumnezeu sa-i ajute, si in care cele mai multe familii au un numar foarte mare de copii. Se merge cumva pe ideea ca relatia intima a fost lasata exclusiv pentru procreere, ceea ce nu poate fi adevarat. O extrema ar fi sa ai sotia insarcinata mai tot timpul cum se intampla in cazul multora din cei amintiti mai sus ori abstinenta totala. E clar ca o cale de mijloc este ideala in care relatia intima sa fie tinuta in toata cinstea, atat pentru bucuria cuplului casatorit, cat si pentru aducerea pe lume a rodului iubirii celor doi.
|
|
|||
|
|||
![]()
Bunica mea fie iertata spune profetic catre mama mea:
"Vai mama greu i ..si tare se ingusteaza poteca daca avortezi" Iar bunica zicea lucrurile acestea in vremea cand nu era asa de tare la moda avortul si relatiile astea 1 night stand... prin 91 cam asa..erau si pe atunci dar parca nu ca si acum. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Putem dezvolta, cum sa ajungem catre acesta cale de mijloc. Ca de educatie de gen avem toti nevoie. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Canon de pocainta pentru cel cazut in desfranare | costa1988sv | Intrebari utilizatori | 9 | 21.12.2012 18:35:48 |
Avortul in BC | camy_d | Biserica Romano-Catolica | 108 | 04.07.2012 05:57:38 |
Avortul selectiv | Mihnea Dragomir | Stiri, actualitati, anunturi | 22 | 04.06.2012 23:54:52 |
AVORTUL | roxanica | Generalitati | 170 | 16.02.2008 23:00:39 |
AVORTUL! | Tudor | Generalitati | 526 | 08.09.2007 14:16:46 |
|