![]() |
![]() |
|
#4
|
||||
|
||||
![]() 1/2 kg ciuperci,2 cepe,1 telina,2-3 morcovi,1 pastarnac mic,1 frunza de dafin,enibahar,sare piper.
Ceapa se curata si se taie pestisori,apoi se caleste in ulei.Ciupercile se spala,se curata,se taie felii si se pun peste ceapa,adaugandu-se si o ceasca de apa.Se lasa la fiert cateva minute.In acest timp se rad zarzavaturile pe rozatoarea mare si se adauga peste ciuperci.Se fierb bine,apoi se aduga sare si piper dupa gust,foaia de dafin si putin enibahar. Cand este gata se aduga si patrunjel verde tocat.(Manastirea Christiana) |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
mancare de post pentru bufet | ioana.ctin | Generalitati | 10 | 26.04.2022 14:56:58 |
Despre mancare, delicatese. | romandragut | Generalitati | 64 | 28.03.2016 14:04:02 |
Fara apa si mancare de 70 de ani | andreicozia | Alte Religii | 108 | 28.02.2011 14:01:05 |
12 retete de post | Alternative | Intrebari utilizatori | 17 | 23.02.2010 23:01:48 |
retete de post | dorinel78 | Generalitati | 1 | 08.07.2007 01:07:02 |
|