![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Anateme impotriva celor in comuniune cu cei anatematizati exista? Ai auzit vreodata de "Anatema celui ce nu anatemizeaza pe eretici?". Cineva pe stil vechi spunea ca exista si anatema asta. Cred ca de asta v-au anatemizat mateitii pe voi, ca nu ati anatematizat la timp pe cei pe stil nou. Iar cand i-ati anatematizat, era prea tarziu, pierduserati Harul deja. Asta spun mateitii, nu eu, insa daca ar fi sa se aplice anatemele si canoanele asa de strict, dreptatea ar fi la ei, nu la voi. Din fericire, nu e chiar asa. Last edited by BogdanF2; 17.02.2010 at 10:56:23. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Da, anatema de la 1983 se aplica si celor care sint in comuniune constienta cu ecumenistii, dar n-am vazut scris nicaieri ca s-ar aplica si retroactiv. Nu-s decit doua zile de cind ti-am spus ca rugaciunea si concelebrarea cu Patriarhia Sirba a fost intrerupta la 1967! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Asa si multi ortodocsi dialogheaza cu catolicii doar ca sa le arate ca au dreptate, in nici un caz ca sa se mute la ei sau ca sa le recunoasca tainele. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Asta nu inseamna ca le recunosc tainele sau ca ca nu ar vrea sa-i boteze sau sa-i unga cu Mir daca ar veni la ei.
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
cine a fost nevasta lui Cain? | catalin755 | Generalitati | 23 | 13.08.2012 22:19:46 |
Cine a fost la manastirea ghighiu? | ingerul_pazitor | Generalitati | 6 | 08.08.2010 20:28:43 |
De ce a fost prohodul cenzurat? SI DE CINE? SI CAND? | ghost7 | Despre Biserica Ortodoxa in general | 13 | 16.02.2010 13:11:53 |
Cine a fost creat primul oul sau gaina?! | T-Bone | Generalitati | 13 | 25.08.2007 19:36:20 |
|