![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Faptul ca tu crezi in ortodoxism nu inteleg de ce sa fie din pacate ptr. mine. Faptul ca s-au rugat doi preoti (din culte diferite) in Numele Lui Isus, nu are legatura cu alte culte care nu il considera pe Isus Fiul Lui D-zeu. Intentia buna a cui fiind? |
|
||||
|
||||
![]()
Ghedeon, te mai deranjez cu niste intrebare...trebuie sa marturisesc ca nu inteleg deloc ceea ce vrei tu sa transmiti, pentru ca am impresia ca ai muuuulte ganduri ascunse, si ceea ce exprimi nu reflecta ceea ce gandesti, motivatia si sinceritate!!
Tu daca vezi o persoana pe strada si o ajuti, asa cum crezi tu de cuviinta...ce te impinge sa incerci sa o aduci löa denominatiunea ta, daca ea ar crede deja in Hristos...si automat ar fi mantuita numai prin asta? De ce iti pierzi timpul cu noi, ortodocsii care..dupa cum bine am vazut, stii foarte bine, credem de mii de ani in Hristos si facem si noi cum putem fapte bune? Au oare nu suntem deja mantuiti prin credinta...asa pur si simplu? De fapt pe tine te intereseaza sa ne convingi de interpretarea lui White a credintei, asa este? Problema e ca noi nu intentionam sa ne mantuim atat de simplu cum alegi tu sa o faci...si nici nu ne lasa Dumnezeu sa iti impartasim aceasta doctrina, din fericire! ![]() Doamne ajuta!
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sau ce legatura are? |
|
||||
|
||||
![]()
Un anumit "i", stii foarte bine de altfel care si de unde.....
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Dar hai nu te mai fofila amarius, ce confesiune ai? Mi se pare corect si absolut normal sa ne asumam confesiunea si particularitatile aferente. de moment ce credem in ele si nu in altele...si deloc sa nu poti fi deschis in acest sens!!!
![]()
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Atitudinea ortodoxa fata de oamenii de alte culte religioase | PetruD | Morala Crestina | 947 | 03.02.2013 10:31:35 |
Care este rostul pe pamant a celor necasatoriti si a celor fara copii? | sophia | Nunta | 52 | 18.10.2010 12:02:02 |
Din famila mea multi au trecut la adventisti si la alte secte | beliver | Secte si culte | 145 | 30.04.2010 18:06:16 |
O cantare ciudata, exsultet de ce se canta in BC si in alte "culte crestine" la Pasti | mihailt | Generalitati | 8 | 17.04.2010 02:20:05 |
|