eu cunosc un preot la oras care trebuie sa spun ca ma uimesc si eu cum reuseste sa mearga inainte cu constructia biserici. parintele cel cunosc eu construieste de 6 ani a ajuns abea un pic mai sus de fundatie si are o parohie improvizata si foarte putini credinciosi. el pana acum a strans mai toti bani de la credinciosi , cat din parohie de la cei ce vin mereu cat de la usa la usa cerand un ajutor fiecaruia cat poate. si dupa 6 ani abea acum mitropolia ia acordat un ajutor care consta in 10% din valoarea biserici. in rest mai merge pe la firmele din oras si cere ajutoare si nu numai banesti dar si materile si asa incet incet merge inainte. dar eu cred ca este fff important sa fie onest pentru ca in ultimul timp am vazut fff multi preoti care sau pretat la niste lucruri josnice pentru a putea construi biserica. dupa ce ma uit la parintele cel cunosc vad ca se mai poate construi casa Bunului Dumnezeu si cu multa credinta cu multa rugaciune si post. sa sa stiti ca asa cum merge cu pasi de melc dar e un om cinstit care cere ajutor de la Tatal si nu ieste lasat niciodata singur. la sat ce e drept mai greu dar preoti cred ca fiecare face tot ce poate tot cei sta in putinta sa construiaca folosind toate posibilitatiile pcare le are si punand genunchiul jos.
|