![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Daca nu as fi cunoscut langa mine un astfel de om, nu as fi indraznit sa afirm. Cel mai bun prieten al meu "s'a schimbat" in mai putin de "peste noapte". Faptul ca poate sunt visator nu il neg. Oi fi, fara sa imi dau seama. Nadajduiesc insa sa nu pierd contactul cu realitatea. Imi plac oamenii si stau foarte mult cu ei, dea Domnul sa'mi ajute acest lucru. Citat:
Insa eu nu scriu pentru el, cele pe care le scriu. Le scriu pentru ca imi vin in minte. Aici, toti punem tot ce avem... ca macar unii sa se foloseasca. Eu de altii si altii de mine, dupa putere. Fiecare este liber. Nu acuz, chiar daca uneori pare ca vorbesc "ca unul care le stie pe toate". Nu stiu inca multe. Citat:
Am vrut sa spun ca tocmai marii pacatosi, care si'au venit in fire trebuie propovaduiti lumii, spre a vedea... ca se poate !! Sfanta Maria Egipteanca este cinstita si propovaduita in toata Biserica Ortodoxa, pentru intoarcerea ei. Cum ar fi fost sa zica parintii de langa Sfantul Zosima: "Aoleo, cum sa indraznim sa citim o asemenea fapta in biserica ?!"
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| cu ce fel de om v-ati casatori? | aradeanu | Generalitati | 179 | 21.07.2014 18:22:04 |
| Cine da lui isi da, cine face lui isi face | spre_rasarit | Generalitati | 0 | 11.10.2011 14:18:21 |
| cine/ce sunt? | victortiti89 | Din Noul Testament | 1 | 29.05.2011 19:31:25 |
| cine ma ajuta? | Hartford | Muzica Bisericeasca | 4 | 30.09.2010 05:03:37 |
| Cine stie? | Adriana Cluj | Generalitati | 2 | 26.08.2010 22:36:05 |
|
|